Чалханоглу: Само Пиоли искаше да остана в Милан

"Още не съм се чувал с Ибрахимович", призна той

Чалханоглу: Само Пиоли искаше да остана в Милан

 Новото попълнение на Интер Хакан Чалханоглу коментира решението си да подпише с “нерадзурите”, след като досега носеше екипа на градския съперник Милан. 27-годишният офанизвен халф не поднови договора си с “росонерите”, а в интервю за DАZN разкри, че старши треньорът Стефано Пиоли е бил единственият, който наистина е държал да го задържи в тима.

“Преминаването ми от Милан в Интер? Феновете създадоха шумотивица, но това е нормално. Няма нищо странно в подобен трансфер. Нито съм първият, нито последният, който го прави. Много футболисти са сменяли единия клуб с другия”, заяви Чалханоглу. 

“Гледам напред, но оставам с голямо уважение към Милан. През тези 4 години направих немалко за клуба. Хората, които ме познават, са наясно с всичко. Но сега ми предстои ново предизвикателство и го чакам с неърпение”, продължи турският нацонал. “Дали Златан Ибрахимович ми е казал нещо след трансфера? Не сме говорили, защото аз играх на Евро 2020, а той беше във ваканция. Но сигурно скоро ще се чуем”, сподели халфът. 

“Стефано Пиоли е единственият човек, който безусловно искаше да остана в Милан. Много пъти разговаряхме, но той уважава решението ми и ми пожела успех”, добави Чалханоглу.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки