Спортист Своге отнесе с десет гола Вихрен

Момчетата на Борислав Кьосев вкараха пет гола само още първото полувреме

Спортист Своге отнесе с десет гола Вихрен

На стадиона в град Добринище се игра контролният мач между участника във Втора лига Спортист (Своге) и играещия в ЮЗ Трета лига Вихрен (Сандански).

Отборът на символичните домакини е в края на лятната си подготовка и се стяга за първия мач от новото първенство, докато този на Вихрен е още в началната фаза на своята и всичко това доведе до разромния резултат 10:2.

Далеч по-добрият, по-свеж и по-обигран тим бе този на Спортист (Своге). Първият гол в срещата отбеляза Димитър Алексиев в 18-та минута. В 24-та отново той покачи на 2:0, а Кирил Янакиев направи резултата 3:0 в 30-та минута. Три по-късно Костадин Апостолов от Вихрен успя да намали на 3:1. Две минути след това обаче Ивайло Христов се възползва от поредна грешка в защитата на гостите и покачи на 4:1. Петият и последен гол за „шоколадите“ през първата част бе дело на Томислав Павлов в 40-та минута.

През втората част на мача отново бяха вкарани 6 попадения, от които пет във вратата на Вихрен, дело на Деян Христов, който се разписа 4 пъти - в 53-та, 55-та, 57-ма и 65-та минути, и на Борислав Стойчев, а за  Вихрен точен от свободен удар бе Янислав Тусонджиев, който в 63-та минута направи резултата 7:2.

Отборът на Вихрен се гради с нови футболисти, които са от различни отбори, повечето от ДЮШ на други клубове. Старши треньорът Петър Златинов прави всичко възможно да подобри играта най-вече на младите състезатели, но за всичко това е необходимо време, за да стане факт до старта на първенството на ЮЗ трета лига.

Веднага след контролния мач наставникът на Вихрен даде почивка на футболистите до понеделник.

Този мач беше ръководен перфектно от младата арбитърка Любима Банова от софийската съдийска колегия, която освен с красотата си, блесна и с точност в отсъжданията. Асистенти й бяха опитните Георги Стоянови Атанас Тимев от Благоевград, съобщи кореспондент на Novsport.com

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки