Сензациите в пресата: Георги Минчев искан от още един клуб

Вижте всички най-интересни заглавия в родния спортен печат днес

Сензациите в пресата: Георги Минчев искан от още един клуб
Мач Телеграф: Още един клуб с интерес към Георги Минчев

Още един полски клуб иска да привлече нападателя на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев. Става въпрос за Шльонск (Вроцлав). Преди дни медиите в Полша обявиха, че родният футболист е попаднал в плановете за селекция на новака Термалика. Шльонск пък участва в Лигата на конференциите. 

Засега няма оферта от нито един от двата клуба за Минчев. Това потвърди собственикът на “смърфовете” Христо Крушарски. Той бе категоричен, че към него и Димитър Илиев има засега само интерес. Шльонск вече започна участието си в Европа и елиминира естонския Пайде. Минчев е сред вариантите за заместник на испанеца Ерик Експозито, който вкара 9 гола в Екстракласата през миналия сезон.

Тема Спорт: В Арда треперят за Алекс Петков


Състоянието на титуляр стряска старши треньора на Арда (Кърджали) Николай Киров преди първия мач с Апоел (Беер Шева) от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Става въпрос за централния защитник Алекс Петков, който получи травма по време на подготовката и не водеше пълноценни занимания в определен период, като пропусна и контроли. Петков вече тренира, но не е възстановен на 100%. Белия и лекарския щаб правят всичко възможно бившият бранител на Левски, който е син на Милен Петков, да е на линия за първия сблъсък с израелския тим. Мачът е в четвъртък от 21:00 часа на “Арена Арда”. 

 

Киров и екипът му работят и върху тактика без Алекс Петков. Това е единствената въпросителна от кондиционно естество. Опитният специалист вече е наясно със състава, на който ще заложи срещу Апоел. Наставникът на Арда продължава да не е решил дали да привлече нов защитник в лицето на сърбина Слободан Рубежич. 21-годишният бранител от седмица е на проби и игра в няколко контроли. За последно той е носил екипа на сръбския Чукарички. Той бе доведен от бившия футболист на ЦСКА Божо Джуркович, който сега е мениджър. 

Мач Телеграф: Бисмарк Чарлс е възстановен

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс е напълно възстановен и със сигурност ще бъде в групата за двубоя с Лиепая. Чарлс не игра в мача за Суперкупата срещу Лудогорец именно заради травма, но сега ще бъде на разположение на Любослав Пенев, който иначе има да решава доста кадрови проблеми.  С контузии още са Димитър Евтимов, Иван Турицов, Мено Кох и Тибо Вион, които навярно няма да излекуват своите травми до първата среща в Еврпа. 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки