Спортните предизвикателства от СПОРТ ТОТО вдигат летвата още по-високо

На 23 юли в природния парк „Росенец“ над 400 атлета ще се включат в първото за България по рода си състезание от тип „приключенски триатлон“

Спортните предизвикателства от СПОРТ ТОТО вдигат летвата още по-високо

България наистина има уникална природа.

Тя магически успява да съчетае хармонията на планинските авантюри с вечните горски лабиринти, необятните тъмносини морски дълбини с лъкатушещите речни завои.

И съответно - вариантите за спортуване са толкова много, че понякога не сме сигурни, кой точно да изберем.

Преди няколко години се зароди и идеята за спортен триатлон в близост до Странджа планина. Този прекрасен район е обгърнат в мистика и легенди, особено заради начина по който планината прегръща морето. Слънцето озарява тези места рано, а залезът рисува чрез светлината си причудливи природни форми, носещи имена, като „Лъвската глава“ и “Пътя на Коня”.

В близост до тези красиви земи и води, някъде около крайните северни ридове на Странджа планина, ще намери своето място и крос триатлонът с олимпийски дистанции “Лъвско сърце - Утопия”. На 23 юли (датата на която в Токио ще бъде дадено началото на Летните олимпийски игри 2020), в природният парк „Росенец“ над 400 атлета ще се включат в първото за България по рода си състезание от тип „приключенски триатлон“.

В продължение на два дни, участниците (индивидуално или в отбори от двама или трима) ще преодоляват етапите му. Те започват с плуване, стартиращо от магичния остров Св. Анастасия и продължаващо 1,5 километра с финал на плажа „Росенец – Север“. Там обаче няма да има време да се ударят спирачките – надпреварата продължава с 40 километрово планинско колоездене в местността „Бакърлъка“, а крайният етап на триатлона завършва с освежаващ 10 километров маратон в сърцето на парк „Росенец“.

Българският Спортен Тотализатор подкрепя българските спорт и култура, а “Лъвско сърце - Утопия” ще съчетае спортната надпревара с магнетичната история на един от най-живописните райони в България. Сътрудничеството напълно се вписва в ценностната система, която следва БСТ, като дори един от отборите носи името “Тото Спорт”. В него са включени нашите колеги: Йоана Дойчинова (колоездене), Георги Замфиров (плуване), а в 10 километровият маратон през горския лабиринт ще се включи лично водещият на предаването “Спорт Тото” - Део.

Докато колегите ни се борят със спортните предизвикателства, тиражите с номера 56 и 57 се задават, а джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 дръзва да премине границата от 3 000 000 лева, колкото е и натрупаната сума в играта Тото 2 – Зодиак. В края на седмицата пореден късметлия ще спечели чисто нов лек автомобил с който може да си подари незабравими летни пътешествия.

В унисон със спортните предизвикателства през летните месеци е и промоционалната кампания за лоялни клиенти на СПОРТ ТОТО: “Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”, която се провежда в периода 01.07.2021 – 31.08.2021, а всеки 2 лева инвестирани в залог или закупен билет, носят 1 бонус точка. Събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия за 3 печалби, всяка в размер на 2000 лв. и 4 печалби от по 1000 лв. всяка.

Повече за кампанията и печелившите можете да разберете от сайта action.toto.bg, където можете да проследявате и всички новости в света на спорта. Защото неизменна част от него е самото забавление. СПОРТ ТОТО - ние винаги даваме повече! 

Двама директори в БФС на престижен семинар на ФИФА

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България в Ирландия

Ръководството на БФС проведе среща с клубовете от юношеските групи

Вижте подробности

Предложиха Глушков за служебен министър на младежта и спорта

Вижте подробности

В Белград: Карамаринов се срещна с президента на Сърбия

Вижте подробности

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Всички се обединиха срещу ПП/ДБ заради некадърната стратегия за спорта

Вижте подробности

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

ВАС потвърди лиценза на Българска федерация по шахмат 2022

Вижте решението и какво заявиха от централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки