УНИКАЛЕН ЕКШЪН НА "АРМИЯТА": Фенове налетяха на Стойчо Стоилов (ВИДЕО)

Директорът в ЦСКА повален на земята, полицаи едва го спасиха

УНИКАЛЕН ЕКШЪН НА "АРМИЯТА": Фенове налетяха на Стойчо Стоилов (ВИДЕО)

Уникален екшън се разигра на ст. "Българска армия" след 0:0 с Лиепая. Феновете на „червените” заградиха изходите в сектор „А”, от които излизат футболистите на столичния отбор.

 

Привържениците на ЦСКА бяха бесни от представянето на футболистите и спекулациите, че е възможно пореден треньор на клуба да бъде сменен заради тяхната игра. Феновете са плътно зад Любослав Пенев, който води сега отбора и в никакъв случай не желаят легендарния футболист да бъде сменян след фалстарта.

 

На няколко пъти се чуха и сериозни критики от трибуните към спортния диерктор Стойчо Стоилов.

 

На мястото на събитието се появиха полицаи, които призоваха феновете да се разотидат, но те категорично отказаха да спазят указанията на униформените. Малко по-късно спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов излезе от съблекалнята на „червените”, което предизвика гнева на феновете. 

 

Запалянковците полудяха при вида на директора на столичани и пробиха кордона от полицаи, които пазеха входа на „Българска армия” и повалиха Стоилов на земята. Униформените едва провлачиха Стоилов обратно в „червената” съблекалня.

 

Наложи се и старши треньорът на тима Любослав Пенев да говори с феновете, за да ги успокои. Той ги призова да отидат на емблематичното кафе „Дървеното” в опит да тушира напрежението на "Армията". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки