Треньорът на Лиепая: В ЦСКА си мислеха, че ги чака лесен мач

"Не сме изненадани от резултата. Искам да поздравя играчите си, тъй като двубоят бе много труден"

Треньорът на Лиепая: В ЦСКА си мислеха, че ги чака лесен мач

 Треньорът на Лиепая Небойша Вигниевич коментира нулевото равенство с ЦСКА в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той сподели, че "червените" са подценили неговия тим, като са мислели, че ги очаква лесен двубой.

 
"Това е добър резултат за нас. ЦСКА е отбор със страхотни качества. Не сме изненадани от резултата. Искам да поздравя играчите си, тъй като двубоят бе много труден. Изглежда мачът срещу Лудогорец е създал проблеми за ЦСКА. Те мислеха, че ги очаква лесен двубой". 
 
"Ние бяхме много мотивирани да покажем най-добрата си игра. Смятам, че ги изненадахме с нашата игра. Имахме по-чистите положения пред тяхната врата. Можехме да вкараме гол, бяхме по-близо до попадението".
 
"Мисля, че в реванша те ще трябва да разберат, че отборът ни е добър и ще трябва да ни вземат насериозно. Футболистите ми осъзнаха, че играят срещу много добри играчи. Мисля, че и ние ще бъдем по-добри във втория мач". 
 
"Имаме проблеми, тъй като имаме нови играчи, имаме контузени. Мисля, че ЦСКА може да играе по-добре. Те обаче не очакваха, че ние можем да се представим по този начин. Затова и допуснаха грешки". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки