Георги Миланов: Тепърва идват хубавите дни за Левски!

"Това бяха най-лесните преговори, които съм имал", призна той

Георги Миланов: Тепърва идват хубавите дни за Левски!

 Най-новото попълнение на Левски – Георги Миланов, говори пред клубната телевизия на „сините“, където говори по различни въпроси, свързани с пристигането му в клуба.

„Радвам се много. Чувството е страхотно. През последната година имах трудности, но гледам напред. Сега имам страхотната възможност да играя за най-големият клуб в България. През последната седмица директорите, в лицето на Наско Сираков, показа, че ме искат в отбора и това надделя да приема офертата на Левски, което за мен е най-доброто, което може да се случи“, каза футболистът.


Роденият в град Левски Миланов също така сподели: „Не, може би, в кръга на шегата, това бяха най-лесните преговори, които съм правил. През последната седмица мислих, имахме няколко разговора. Отборът показа, че ме цени и се радвам, че съм тук“.

Той разкри  и какво го е накарало да подпише с Левски: „Причите, поради които приех да играя за Левски, са много. Една от тях е, ча в момента отборът е на 90% съставен от българи. Наистина това е едно от нещата, които ме подтикна да дойда в Левски, защото аз искам да играя с млади български футболисти. Да им помагам и те също да ми помагат на мен. Познавам доста от момчетата, така че няма да имам пробелеми с адаптацията“.

Халфът заяви: „Тепърва предстоят хубави дни за Левски. Аз затова съм дошъл тук. Мисля, че са събрани много добри футболисти, но ще трябва малко повече време. Феновете са страхотни. През последната година имах възможността да живея в България и да гледам всички мачове на Левски. Наистина, феновете са тези, които крепят отбора и тази подкрепа, която я видях след мача със Славия, е друго от нещата, които ме накараха да подпиша с Левски, защото в момента виждам един български отбор с български футболисти и една публика, която ги подкрепя. Предполагам, че нещата рано или късно, ще си дойдат на мястото“.

„Да, разбира се. Днес ще направя първа тренировка с отбора. Ще ми трябва време да свикна с момчетата, с тактическите указания, въпреки че долу-горе знам в каква постройка играе Левски. Така че няма да мие нужно много време. Ще си пожелая да съм жив и здрав в началото ,ще дам всичко от себе си да дам всичко от себе си да помогна на Левски, както и Левски да помогне на мен“, завърши Миланов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки