ОФИЦИАЛНО: ЦСКА с промяна в състава за Осиек

Радослав Живков отпадна от строя на „червените“, вижте кой го замени

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА с промяна в състава за Осиек

ЦСКА се възползва от правото си на една промяна в състава за мачовете с Осиек и снощи в сайта на УЕФА грейна името на защитника Мено Кох.

През целия ден в групата на „червените“ бе нападателят Радослав Живков, но в един момент той отпадна, а вместо него бе записан именно нидерландеца.

Както е известно, Живков ще бъде извън строя в следващия един месец. Причината - стрес фрактура на един от прешлените в лумбалния дял на кръста. С подобна контузия бе и самият Мено Кох.

Той изобщо не води нормална подготовка, а негов клип от фитнеса разбуни духовете. Причината – нидерландецът направи пет повторения с щанга, тежаща над 200 кг. Според специалисти именно тежките натоварвания при бившето треньорско ръководство, са причината за вълната от контузии на „Армията“.

Освен вече споменатите Кох и Живков, с травми бяха още Федерико Варела, Тибо Вион, Бисмарк Чарлс, Амос Юга, както и младият Митко Митков.

Мено Кох е доста напред в своето възстановяване, но все още не е готов за игра. Надеждите на Стойчо Младенов са, че нидерландецът може да влезе в групата за реванша с Осиек.

Ясно е, че титуляри в сърцето на защитата ще бъдат Валентин Антов и Юрген Матей, а първа резерва ще бъде Пламен Гълъбов. Кох няма мач от 26 май, когато игра при успеха с 2:0 над Берое в последния кръг на Първа лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки