Сензациите в пресата: Георги Миланов може да е титуляр за Левски срещу Арда

Локо Пд с промяна за Копенхаген, Шакийл Сно се присъедини към тима и още…

Сензациите в пресата: Георги Миланов може да е титуляр за Левски срещу Арда
Сензациите в пресата днес, сряда, 04 август 2021 година:

„Тема спорт“: Георги Миланов вече тренира на пълни обороти
Последното ново попълнение на Левски – Георги Миланов – тренира на пълни обороти с тима. Халфът по всяка вероятност ще дебютира за „сините“ срещу Арда. Все още не е ясно дали Живко Миланов ще реши да го пусне като титуляр. Възможно е обаче това да се случи, тъй като младият специалист няма богат избор при определянето на състава, а и близнаците Цоневи са контузени. 

„Мач Телеграф“: Шакийл Сно се присъедини към Локо Пд
Дългоочакваният халф-бек Шакийл Сно най-накрая се присъедини към Локомотив (Пловдив). Идването на нидерландеца на “Лаута” се забави с повече от 10 дни, тъй като той бе дал положителен тест за коронавирус. Юношата на Аякс, който за последно е играл в Аалесунд, вече е добре и дори започна тренировки с новите си съотборници. От Локомотив (Пловдив) бързат да подпишат договор с него, за дамогат да го картотекират в УЕФА за мачовете с Копенхаген. Добавянето на нови играчи в списъка е позволено до 00:00 часа в деня преди първия мач от дадения кръг. Със сигурност в групата за утрешния двубой ще бъде дебютиралият вече за тима Венсан Марсел. Очаква се Сно също да бъде уреден. Локо картотекира едва 18 играчи за мачовете със Словачко, така че има достатъчно свободни позиции. Нидерландецът със сигурност няма да е готов да играе в първия мач с Копенхаген, но сле дняколко тренировки може да влезе в нужната форма и да бъде на разположение за реванша след седмица. Сно бе привлечен като алтернатива на Бирсент Карагерен за десния фланг. Към родния национал има интерес от турски клубове и той може да бъде продаден през настоящия трансферен прозорец. Сделка обаче може да има едва след края на евроучастието на “смърфовете”. Новият играч е със силен десен крак, но има мачове и по левия фланг на отбраната. Transfermarkt го оценява на 30 хил. евро.

„Тема спорт“: Локо Пд с промяна за Копенхаген
Локомотив Пловдив направи една промяна в картотеките за двубоите с Копенхаген от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, пише „Тема спорт“. Мачовете са утре и на 12 август в Дания. Черно-белите включиха в състава последното ново попълнение, французина Венсан Марсел. Той вече дебютира в Първа лига при загубата с 0:1 от Локомотив София на „Арена Царско село“. Интересното е, че в двубоя в родния елит той излезе с №61, а в УЕФА е записан с №15. Така смърфовете вече имат група от 20 играчи, след като преди първия двубой със Словачко бяха само 18. Марсел обаче бе заменен на почивката срещу Локо Сф от Димитър Илиев, като си изкара и един жълт картон. Французинът има опит в евротурнирите. Той е записал 5 двубоя с Ница – два в Лига Европа през 2016/17 и 3 в Шампионската лига сезон по-късно, като има и гол при равенството 2:2 с Аякс в Амстердам в квалификациите.
 
Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки