Марица привлече носител на Купата с Локо (Пд)

Халфът има над 130 мача в професионалния футбол

Марица привлече носител на Купата с Локо (Пд)

 Лидерът във временното класиране на Втора лига - Марица (Пловдив), осъществи пореден силен входящ трансфер. "Жълто-сините" привлякоха халфа Янко Ангелов, който вече тренира с отбора. Очаква се съвсем скоро той да бъде картотекиран, потвърдиха от клуба.

 
Янко Ангелов е роден на 29 юни 1993 година в Пазарджик. Юноша е на Хебър и Левски. Играл е за Любимец, Монтана, Септември (София), Локомотив (Пловдив), Хебър и отново Монтана, където се състезава през миналия сезон в Първа лига.
 
За състава на Локомотив (Пловдив) играе два сезона, като с "черно-белите" става носител на Купата на България, участвайки и във финала с Ботев (Пд). Има над 130 мача в професионалния футбол, както и мачове за младежкия национален отбор.
 
"Радвам се, че съм част от Марица - отбор с големи традиции. Първите ми впечатления са много добри. Съставът има голям потенциал, колективът също е много добър. Мотивиран съм и ще дам своя принос тимът да се представи на добро ниво през този сезон", сподели Янко Ангелов пред Фейсбук страница на новия си клуб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки