КРУШАРСКИ ПАК КУЛТОВ: Пасъл ли е Бербатов някога пет криви коча в заградено?

Шефът на Локо (Пд) попиля кандидата за президент на БФС

КРУШАРСКИ ПАК КУЛТОВ: Пасъл ли е Бербатов някога пет криви коча в заградено?

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, който наскоро официално обяви, че иска да се кандидатира за президент на БФС, отново се изказа култово по адрес на Димитър Бербатов.

Както е известно, легендарният нападател поиска свикване на извънреден конгрес на БФС през септември.

„Аз поисках да чуя ясна програма и идеи за подобряване в петте ключови направления за футбола ни. Даже безплатно им лансирах някои идеи. Отговарят обаче само с празни приказки. Няма как за няколко часа на един конгрес да се обсъди всичко и делегатите да вземат убедено решение. Аз мога не 40, а 400 подписа да събера. Специално за Бербатов мнението ми го знаете. Голям играч, но да каже какво е похарчил за футбола. Колко лични средства е инвестирал и в какво? Какво е работил този човек извън терена, за да му се повери важната задача, за качествена промяна в българския футбол и търсене на нови успехи. Да каже той пасъл ли е 5 криви коча в заградено!?“, култов бе бизнесменът, който в сряда ще поведе делегацията на Локо Пловдив за гостуването в Копенхаген.

„Всички сме концентрирани върху този мач. Темата за трансфери и продажби на играчи в момента е забранена в клуба. Всеки трябва да знае, че националният отбор и европейските мачове са най-доброто място, на което може да се покаже. Да привлече интерес към себе си и да получи парите, които иска да изкарва. С голи приказки не става“, отсече Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Той не се отмята от вече демонстрирания оптимизъм и е уверен, че „черно-белите“ могат да се поздравят с победа в датската столица.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки