Крушарски за трансфер на Карагарен в Левски: Сериозно ги е напекла жегата

„Локомотив ще си бъде фактор занапред нонстоп“, отсече босът на пловдивчани

Крушарски за трансфер на Карагарен в Левски: Сериозно ги е напекла жегата

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски категорично отрече да има и най-малкия шанс да пусне национала Бирсент Карагарен в Левски.

„Е, това вече не знам как въобще някой може да си го представи. Явно на някои хора от нашата футболна общност не им се отразява добре горещото време. Май сериозно ги е напекла жегата“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“. 

От „Лаута“ с голяма доза ирония подходиха и към информациите, че самият играч, който през пролетта преподписа с „черно-белите“, би дал съгласието си да премине на „Герена”.

Към Карагарен имаше интерес от Румъния в началото на трансферния прозорец, но предложението не устройваше Крушарски, който оправда отпадането от Копенхаген с играчите и тяхното отношение към реванша, загубен с 2:4.

"Просто не си повярваха момчетата в началото и това обърна положението. Ако си бяха повярвали, нямаше да се случи това. При нас проблемът е опитът. Още трябва да се трупа опит. Трябва да си изчистят главите, за да заиграят както могат. Казах на момчетата, че психиката им трябва да е добра. Дадох им за пример себе си. Ако аз приемах нещата като тях и огъвах колената така, вече да съм гушнал босилека", заяви пред радио "Пловдив" бизнесменът.

"Можеше да е и още по-добре. И аз бях сигурен, че ако играеха така, както в първия мач срещу Копенхаген и бяха с чисти мозъци, щеше да стане друг мач. Разликата е в парите, не в класите. Гледайте в Копенхаген на какъв стадион се играе, а при нас като дойдат, просто ме е срам да поканя хората във ВИП залата на "Лаута". Това ако е ВИП зала - тури му пепел", допълни още бизнесменът.

"Локомотив ще си бъде фактор занапред нонстоп. Ние надграждаме и ще продължим да надграждаме - докато си изградим собствената школа и тръгнем да си вадим кадрите отдолу. Ние имаме два отбора вече във В групите (б.р. - дубъла на Локо Пд и Рилски спортист) и от тях също ще вадим футболисти, няма да купуваме на килограм", завърши собственикът на смърфовете.

"Бирсент ще отиде там, където извадят торба с пари“, обяви Крушарски пред "Труд".

„Не виждам как той ще замени Локо Пд с Левски, там реалността е друга. Димитър Илиев пък остава в Локомотив до пенсия. Вече е бетониран."

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки