Сензациите в пресата: Забиват Симеон Славчев на пейката

Рокадите в Кърджали приближават Белия до ЦСКА 1948, Славия готви още бомби, Бай се връща в групата на ЦСКА за Черно море и още…

Сензациите в пресата: Забиват Симеон Славчев на пейката

Сензациите в пресата днес, петък, 27 август 2021 година:

„Мач Телеграф“: Забиват Славчев на пейката

Симеон Славчев няма да бъде повече титуляр в Левски, научи „Мач Телеграф“. Халфът, който в последно време играе като централен защитник, ще остане на пейката в предстоящия мач с Берое. Такова е решението на наследниците на Живко Миланов - Веско Минев и Тодор Симов, след като Славчев демонстрира много слаба форма в последно време. Припомняме, че той си отбеляза нелеп автогол в мача с Ботев Пд, загубен миналия петък с 1:3 в Коматево, но това беше сред най-минималните му грешки в мача. След двубоя пък Симеон Славчев избухна пред феновете, които го критикуваха за играта му, и дори започна да удря с глава рекламните пана пред агитката. Играчът имаше и проблеми през седмицата, след като не тренира до вчера с тима заради настинка. Тя вече е напълно отшумяла и Славчев се готви на 100 процента с тима преди битката с Берое, но това няма да му помогне да бъде титуляр. Очаква се в средата на защитата срещу „зелените“ да бъдат Христос Шелис и Георги Александров.

„Тема спорт“: Бай се връща в групата на ЦСКА за гостуването на „Тича"

френският флангови играч на ЦСКА Йоан Бай ще се завърне в групата на тима за гостуването на Черно море от шестия кръг на родния шампионат, което е в неделя от 18:45 часа. Крилото получи разтежение на загрявката преди първия двубой от Лигата на конференциите срещу Осиек, като пропусна всички срещи на червените оттогава и посети на два пъти Белград, където за лечението му се грижеше известната лечителка Мариана. Бай вече тренира с основната група на тима и ще бъде на разположение на Стойчо Младенов за дербито на "Тича". Не така стоят нещата при Пламен Гълъбов. Той бе изваден от картотеките за мачовете с Виктория Пилзен заради висока температура, като все още не е готов за игра. Аут за срещата с Черно море са още Федерико Варела и Радослав Живков, които трябва да се завърнат след паузата за националните отбори, и Мено Кох, който преди дни претърпя успешна операция и ще отсъства до края на годината. Радослав Живков почти сигурно ще бъде преотстъпен.

„Мач Телеграф“: На „Овча купел“ готвят още бомби

На „Овча купел“ няма да спрат до тук с трансферите. На този етап обаче оттам не бързат да уточнят дали става въпрос само за привличане на нови играчи или ще има и продажби. Според запознати съществува голяма възможност Славия да се раздели с един от националите си - Ради Кирилов. Към него проявяват интерес няколко клубове от чужбина, където все още има възможност да се привличат футболисти. Освен това от Славия не са се отказали от възможността да си върнат Филип Кръстев, чието положение в момента е доста неясно, след като от Троа се отказаха от него. 

„Мач Телеграф“: Рокадите в Кърджали приближават Белия до ЦСКА 1948

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров се приближи още повече до ЦСКА 1948 след промените в ръководството на клуба от Кърджали. Белия е доста добре платен при „сините", а се очаква сгъване на бюджета за заплати. Както „Мач Телеграф" единствен съобщи, босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов иска Николай Киров да поеме „червените“. Белия обаче на този етап не иска да ходи в софийския клуб. Рокадите в Кърджали обаче могат да променят намеренията му.
Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

Арда отговори на Крумовград: Имате да решавате много проблеми

Двата тима разменят хапливи коментари

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки