Гуардиола шокира: След два месеца може и да не съм тук

Той заяви, че след като си тръгне от Сити ще си вземе почивка

Гуардиола шокира: След два месеца може и да не съм тук

 Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че не планира да напуска тима след две години, но изрази готовност да си тръгне и след два месеца, ако резултатите не са достатъчно задоволителни. Той също така демонстрира увереност в качествата на наличните футболисти, когато бе запитан за евентуален трансфер на Кристиано Роналдо. Както е известно малко след това Манчестър Юнайтед представи официално португалеца.

„Изключително щастлив съм със състава, който имам. Повече от доволен съм. Същите футболисти сме, като изключим Серхио Агуеро, който напусна, и Джак Грийлиш, който пристигна. Фокусирам съм изцяло върху това, с което разполагам“, заяви испанецът на пресконференцията преди сблъсъка с Арсенал.


„Не планирам да напускам Сити след две години. Мога обаче да си тръгне и след два месеца, ако резултатите не са достатъчно добри или ръководството се отчая от мен“, каза Гуардиола.

„Както и преди съм казвал, след като приключи престоят ми в Сити, ще си взема почивка. Може да е месец, две години, три…“.

„Да, следващата стъпка в кариерата ми ще е да бъда национален селекционер. Смятам, че селекционерът на Бразилия винаги ще бъде бразилец, не виждам как чужденец може да ръководи такъв отбор“, каза още Гуардиола.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки