ВЪВ ВРАЦА: Локо Пд ще брани Тунчев при визитата на Ботев

„Психиката ни трябва да става по-силна“, отсече Дани Моралес

ВЪВ ВРАЦА: Локо Пд ще брани Тунчев при визитата на Ботев

Футболистите на Локо Пд ще излязат днес на стадион "Христо Ботев" във Враца с мисълта да запазят поста на старши треньора си Александър Тунчев.

Под тепетата усилено се говори, че столът на наставника все по-силно се клати.

"Смърфовете" все още нямат победа от началото на шампионата, а в първите четири кръга регистрираха 3 загуби и само едно равенство, като са отбелязали едва 1 гол.

"Черно-белите" нямат кадрови проблеми, като по всяка вероятност Тунчев ще гласува доверие на Георги Минчев, който да партнира в предни позиции на Димитър Илиев. На пейката почти сигурно ще останат новите попълнения Марсел и Сно.

Има голяма вероятност това да бъде последният мач за смърфовете за Бирсент Карагерен и Георги Минчев, тъй като те могат да бъдат трансферирани до края на трансферния прозорец, който затваря след дни.

Интерес към тях в момента има, но собственикът на пловдивчани Христо Крушарски е в чужбина и се очаква развитие в началото на идната седмица.

В същото време наставникът на врачани Даниел Моралес ще търси решение как да запълни празнината, оставена след наказанието на дефанзивния халф Йоан Бауренски. Той получи изключително несправедлив червен картон от рефера Никола Попов при визитата на Берое.

Прави впечатление, че в досегашното съперничество между двата тима във Враца не е свирена дузпа за Локомотив. В полза на Ботев обаче са дадени 3 удара от бялата. Само един е реализиран от Каменов, а два са пропуснати от Митов и Домовчийски.

Треньорът Моралес сподели очакванията си за двубоя с Локомотив, след като в предишния кръг врачани паднаха за сефте - 0:1 от Берое.


"Аз не искам да растем точно по този начин, както срещу Берое, но това е реалността. Психиката на играчите трябва да става по-силна след подобни срещи. Всъщност нищо фатално не се е случило. Показахме слабости, върху които работим цяла седмица, но и показахме характер даже и след несправедливия червен картон на Бауренски. Ако гледаме класирането от миналия сезон, Аоко е най-силният ни съперник до момента. Играха силно и в евротурнирите. Смятам, че отборите, изправили се срещу тях в първите 3-4 кръга, имаха по-го-леми шансове за успех. Сега Локомотив е концентриран върху шампионата, а имат да наваксват и точки. Доста ще ни бъде трудно. Те са сред най-опитните и обиграни тимове в Първа лига. Трябва да влезем в мача с максимална концентрация и агресия. Трябва да компенсираме младостта и липсата на опит с много, много работа и енергия. Далеч сме още от деня, в който ще можем да надиграваме отборите от Първа лига само с футболни качества", коментира Моралес.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки