ПРОСЛЕДИХТЕ НА ЖИВО В NOVSPORT: Последния ден от трансферния прозорец

Вижте всички по-интересни сделки от днес

ПРОСЛЕДИХТЕ НА ЖИВО В NOVSPORT: Последния ден от трансферния прозорец
Летният трансферен прозорец в повечето големи първенства на Европа затваря след 1 час. Той се превърна в безспорно най-интересния от дълги години насам, тъй като клубовете си смениха двамата най-силни футболисти през последното десетилетие - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
 
Освен тях, трансферни осъществиха още голмайсторът на италианската Серия „А“ - Ромелу Лукаку, завърнал се в Челси, капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос и една от големите звезди на Бундеслигата – Джейдън Санчо.
 
Очакваше се в последния ден Килиан Мбапе да премине от ПСЖ в Реал М, но до сделка не се стигна. Френският национал е категоричен, че няма да поднови договора си с френския тим. Така той ще напусне без пари следващото лято. Малко повече от час преди крайния срок Бареслона се договори с Атлетико М за Антоан Гризман.
 
NOVSPORT.COM ПРОСЛЕДИ НА ЖИВО ВСИЧКИ ПО-ИНТЕРЕСНИ СДЕЛКИ ДНЕС:

 

23:33 Чешкият национал и играч на Спартак Москва - Алекс Крал, премина под наем в Уест Хем.

 

23:15 ИМА СДЕЛКА: Барселона и Атлетико Мадрид се разбраха за трансфера на Антоан Гризман

 

22:46 Удинезе плати 10 милиона евро на португалския Портимонензе за нападателя Бето Бетункал.

 

22:25  Севиля и Челси не са се разбрали за младия французин Жул Кунде и той ще остане на "Рамон Санчес Писхуан".

 

22:01 Реал Мадрид работи по намирането на нови отбори за двама от ненужните футболисти в състава на Карло Анчелоти. Става въпрос за Мариано Диас и Дани Себайос.

 

21:38 часа - Емерсон Роял, който пристигна в Барселона в началото на лятото, вече е играч на Тотнъм

 

21,06 часа - ОФИЦИАЛНО: Един от основните футболисти на шампиона на Испания  Атлетико Мадрид  – Саул Нигес, вече е футболист на Челси. 26-годишният халф идва на „Стафорд Бридж“ под наем за 4 млн. евро

 

20,34 часа - Трансферът на Килиан Мбапе в Реал Мадрид пропадна! 

 

19,50 часа -  OФИЦИАЛНО: Едуардо Камавинга е играч на Реал Мадрид! 

 

19,39 часа - ПСЖ се разбра с един от най-талантливите футболисти в Португалия - Нуно Мендеш. Крайният бранител идва под наем за 7 милиона евро. 

 

19,20 часа - ОФИЦИАЛНО: Младият талант Илаиш Мориба приключи и той е футболист на РБ Лайпциг. От германския клуб обявиха трансфера в официалния си Twitter акаунт, а Барселона потвърди споразумението. 

 

18,57 часа - ОФИЦИАЛНО: Лийдс привлече Даниел Джеймс от Манчестър Юнайтед. По непотвърдена информацията сделката е на стойност 29 милиона паунда. Уелският футболист подписа петгодишен договор.

18,51 часа - ОФИЦИАЛНО: Торино плати 5,9 милиона евро за защитника на Славия (Прага) Давид Зима. Чешкият национал подписа договор за 4 години с "биковете".

 

17,58 часа - ОФИЦИАЛНО: Ювентус привлече нидерландецът с марокански корени Мохамед Ихатарен от ПСВ Айндховен и го прати под наем до края на сезона в Сампдория. 

 

17,35 часа - ОФИЦИАЛНО: Интер отново преотстъпи Валентино Лазаро на Бенфика

 

17:25 часа - Свободният агент Жером Боатенг е очакван за медицински тестове в Лион. Двете страни са близо до споразумение

 

17,00 часа - Наполи привлече дефанзивния халф Андре-Франк Замбо Ангиса от Фулъм. Всички документи около сделката са оформени и се чака официалното да бъде обявявена по-късно днес. 25-годишния национал на Камерун идва под наем с опция да бъде откуппен за 15 милиона евро следващото лято.

 

16,47 часа - Барселона води преговори с РБ Лайпциг за Дани Олмо

 

16,36 часа - Бърнли подсили защитата си с уелския национал Конър Робъртс. 25-годишният десен бек пристига от Суонси.

 

16,00 часа - ОФИЦИАЛНО: ЦСКА представи Калоян Кръстев.

15:49 часа – Решено: Танги Ндомбеле остава в Тотнъм, въпреки сериозния интерес към рекордната покупка в историята на „шпорите“.

15:32 часа – Няма сделка! Лил и Уулвърхемптън не се разбраха за португалския национал Ренато Санчес и той остава във френския клуб.

15:18 часа – Манчестър Юнайтед отказа да пусне Единсон Кавани в Барселона, съобщиха медиите в Испания.

14:53 часа – Олимпик Лион работи се опитва да вземе бившия защитник на Байерн (Мюнхен) Жером Боатенг, който понастоящем е свободен агент.

14:36 часа - От Севиля са категорични, че няма да продадат защитника си Жул Кунде за по-малко от 80 млн. евро, интерес към френския национал проявяват Челси и Реал (Мадрид).

14:18 часа – ОФИЦИАЛНО: Брайтън привлече Марк Кукурейя от Хетафе, бившият защитник на Барселона преминава в английския клуб срещу 18 млн. евро.

13:59 часа – ОФИЦИАЛНО: Борусия (Дортмунд) взе под наем защитника Марин Понграчич от Волфсбург.


13:43 часа - В Италия, че Ювентус прави последен опит да вземе Мауро Икарди от ПСЖ.

13:18 часа - Арсенал преговаря с Болоня за защитника Томиясу и отказа да пусне в Евертън пожелалия да напусне Ейнсли Мейтланд-Найлс, когото наказа със забрана да тренира в първия отбор.

12:58 часа - Появиха се слухове, че Барселона иска Единсон Кавани и той е готов да премине на „Ноу Камп“, но Манчестър Юнайтед отказва да се раздели с нападателя.

12:36 часа - ОФИЦИАЛНО: Бразилецът Матеус Дуарте Роча се завърна в Локомотив (София).

12:18 часа - Лестър се разбра с РБ Лайпциг за нападателя Адемола Луукман, който ще играе под наем при „лисиците“.

11:49 часа - Милан взима футболист от Серия “Б”, за медицински прегледи вече пристигна бразилецът Жуниор Месиас от Кротоне.

11:13 часа - ОФИЦИАЛНО: Уест Хем взе Никола Влашич от ЦСКА (Москва) срещу 25 млн. паунда;

10:56 часа – Барселона с още един изходящ трансфер – продаде Илаиш Мориба на РБ Лайпциг, играчът вече пристигна в Германия за медицински прегледи и скоро сделката ще бъде окончателно завършена. 



10:39 часа - ОФИЦИАЛНО: Ювeнтус обяви привличането на Мойс Кийн от Евертън и раздялата с Кристиано Роналдо.

10:14 часа - Северномакедонец пристигна в Локомотив Пд.

09:46 часа - Севиля и Челси продължават да преговарят за защитника Жул Кунде.

09:17 часа - Ейнсли Мейтланд-Найлс пожела да напусне Арсенал.

08:51 часа - Халфът Ренато Санчес е пред преминаване под наем от Лил в Уулвърхемптън.

08:23 часа – Уест Хем продължава с опитите да купи от Манчестър Юнайтед английския национал Джеси Лингард, който през миналия сезон игра под наем за „чуковете“.

07:59 часа - Сасуоло прати Мехди Бурабия под наем в Специя, където бившият футболист на Левски и Черно море ще бъде съотборник на българския национал Петко Христов.

07:21 часа - Бразилският национал Емерсон Роял ще премине от Бaрселона в Тoтнъм срещу сумата от 30 млн. евро, съобщиха медиите в Англия и Испания.

06:52 часа - Реал (Мадрид) уреди Едуардо Камавинга, за когото ще плати 31 млн. евро на Рен.

06:32 часа - Вилиан се разделя с Арсенал, за да подпише с Коринтианс.

06:19 часа – Лийдс и Манчестър Юнайтед се разбраха за Даниел Джеймс, уелският национал ще напусне „Олд Трафорд“ срещу сумата от 28 млн. паунда.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки