Сензациите в пресата: Добри Митов поема школата на ЦСКА

Предлагат Минчев на ЦСКА 1948, Ботев Пд остава без контрола и още…

Сензациите в пресата: Добри Митов поема школата на ЦСКА

Сензациите в пресата днес, вторник, 31 август 2021 година:

„Тема спорт“: Добромир Митов поема управлението в школата на ЦСКА

Бившият футболист и старши треньор на ЦСКА Добромир Митов може бъде назначен за шеф на детско-юношеската школа на армейците, пише "Блиц". В последните години той документално беше неин ръководител заради лиценза, който притежава, но в действителност тази функция изпълняваха Стефан Яръмов и впоследствие Пабло Кардосо. Португалецът дойде на "Армията" с големи очаквания, като във визитката му личи фактът, че е първият треньор на Кристиано Роналдо в школата на СпортингЛисабон. Той обаче така и не успя да реализира идеите си в Борисовата градина, забърквайки се в скандали с няколко треньори. Наскоро Владимир Манчев заяви, че именно португалецът е причината бившият нападател да напусне академията на армейците. В края на миналия сезон договорът на Кардосо изтече. В момента Добри Митов е наставник на отбора на ЦСКА до 19 години, като ако бъде назначен за ръководител на школата, ще бъде подпомаган от изпълнителния директор Филип Филипов.

„Мач Телеграф“: Предлагат Минчев на ЦСКА 1948

Бившият футболист на Берое и Славия Иван Минчев, упорито е бил предлаган в последните дни на ЦСКА 1948. Халфът остана без отбор, след като неочаквано разтрогна с Брегалница Щит, а до този момент все още е свободен агент. Както е известно, „червените“ се намират на незавидно място в класирането и това е накарал агентите на Минчев да се обърнат към тях. Същото важи и за представителите на Антони Иванов, който в последно време се подвизава в Румъния - Газ Метан, Университатя Крайова, а за последно бе под наем във Волунтари. На този етап обаче от ЦСКА 1948 не бързат да се възползват с офертите. Тимът през лятото направи една от най-мащабните селекции у нас, но това не дава резултати до момента.

„Мач Телеграф“: Ботев Пд остава без контрола
Ботев Пд най-вероятно няма да може да изиграе контрола по време на паузата в първенството. „Канарчетата“ бяха планирали двубой в Коматево с Нефтохимик на 3 септември. Бургазлии обаче вчера обявиха, че няма как да пътува до Пловдив. Причината е, че тогава ще имат мач от турнира за Купата на България. „Жълто-черните“ пък не искат да играят с по-слаб отбор от региона и ще запълнят времето си с двустранна игра. Иначе вчера те официално потвърдиха трансфера Атанас Илиев в Асколи. 
Рикардиньо бяга от Левски

Вижте подробности

В Левски минаха на специален режим

Ще подобряват физическата подготовка на играчите

Събрин отряза ЦСКА

Кондиционният треньор Кирил Динчев запълни щаба на Стамен Белчев

Двама разделят първото място при голмайсторите в efbet Лига (ВИДЕО)

Вижте класирането на най-добрите стрелци

Националите ни по футзал преодоляха предварителния кръг на квалификациите за Евро 2026 (ВИДЕО)

Вижте подробности

Спас Делев удължи договора си с Лудогорец

Георги Дерменджиев разкри новината

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

Радослав Кирилов: Не сме спирали да вярваме

Нападателят на ЦСКА 1948 донесе собственоръчно обрата срещу Локо София

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки