Сензациите в пресата: Ясен Петров гласи Ники Михайлов за титуляр

Тарторите навиват Райнов да се върне в Левски, Славия освободи защитник от Хаити и още...

Сензациите в пресата: Ясен Петров гласи Ники Михайлов за титуляр

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 02 септември 2021 година:

„Тема спорт“: Ясен Петров гласи Ники Михайлов за титуляр

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров се колебае за вратарския пост за днешната световна квалификация срещу Италия. Опциите са Николай Михайлов и Даниел Наумов. С оглед по-големия опит почти сигурно под рамката ще застане стражът на сините. В последните три двубоя – контролите със Словакия (1:1), Русия (0:1) и франция (0:3), Петров даде шанс на четиримата под рамката тогава. Срещу Словакия Наумов и Михайлов разделиха по едно полувреме. Същото се повтори с Иван Караджов и Георги Георгиев за срещата в Москва, а после в Париж Наумов остана под рамката през целия мач. 4 от петте попадения в тези 3 двубоя бяха на сметката на Даниел. Сега обаче Ясен Петров е притеснен за формата на стража на ЦСКА 1948. Тимът му е последен в класирането, а Наумов е допуснал 13 от 17-те гола от началото на сезона. Според запознати селекционерът ще избере тактиката от двубоя с Русия, когато започнахме с трима в отбрана – братята Петко и Андреа Христови, и Валентин Антов.

„Мач Телеграф“: Тарторите навиват Райнов да се върне в Левски

Тарторите в съблекалнята на Левски са подпалили телефона на Мартин Райнов да се завърне на „Герена", след като стана ясно. че той е разтрогнал с Ашдод. На този етап обаче не е ясно какво ще бъде решението на Станимир Стоилов по този въпрос. Освен това „сините" са получили и интересна оферта, която е свързана с играч на Берое. Става въпрос за Ерсон Кукула, който не е доволен от статута си на резерва в Стара Загора. Не е тайна, че на „Герена" търсят нападател, но и тук думата ще е на Мъри Стоилов.

„Тема спорт“: Славия освободи защитник от Хаити

Треньорът на Славия Златомир Загорчич се отказа от бранител. Това е 21-годишният Себастиан Лотур от Хаити. Централният защитник изкара едноседмичен пробен период, но така и не успя да убеди спортно-техническия щаб на белите да го задържи. Очакваше се Лотур да остане в тима до края на паузата за националните отбори. Явно обаче Загорчич по-бързо е преценил, че не му е нужен. За последно централният защитник бе носил екипа на испанския третодивизионен Леонес. Играе с левия крак.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки