Девет наказания от БФС в Югозападната Трета лига

Балкан победи отбора на Костинброд с 3:2 и дели първото място с Беласица

Девет наказания от БФС в Югозападната Трета лига

Девет наказания за треньори, футболисти и клубове след изиграните мачове от петия кръг на Югозападната Трета лига наложи ДК на ЗС на БФС София.

Това стана след представени официални доклади от съдии и делегати, отговарящи за нормалното протичане на срещите.

С предупреждение и глоба в размер на 50 лева на основание чл.34 (1) т.2, 5-3 и 6-3 от Дисциплинарния правилник на БФС са наказани:

Спас Спасов-админирстратор на Хебър 1918 ІІ Пазарджик;


Радослав Бачев – помощник треньор на Пирин АД ІІ Благоевград;

Йордан Юруков-старши треньор на Чавдар Етрополе.

За получени червени картони с лишаване от участие в една среща са наказани:

Цветомир Тодоров – Надежда Доброславци;

Веско Весков – Банско;

Петър Лазаров – Пирин 1912 Гоце Делчев;

Иван Редовски – Балкан Ботевград.

По доклад с  лишаване от участие в две срещи на основание чл.22(2)к)е наказан Петър Лазаров от Пирин 1912 Гоце Делчев.

По доклад ДК наказва ОФК Беласица Петрич с имуществена санкция в размер на 125 лева  на основание чл.37(1), т.22.2 от Дисциплинарния правилник. 

Междувременно нови десет мача от петия кръг за първенството на ЮЗ трета лига се изиграха по терените на Югозападна България. 

Последният мач от кръга между отборите на Балкан и Костинброд се изигра в изминалия вторник, който беше отложен от  събота заради силно наводнен терен /лоши атмосферни условия/. Срещата протече много оспорвано. Домакините повеждат с два гола  в резултата чрез Николай Цветков-Демона и Павел Петков.Петър Петров успява да намали на 2:1.

Отново Демона покачва на 3:1, а крайното 3:2 оформява Марио Геров. През втората част на срещата по-добрият отбор на терена е този на гостите. „След 60-та минута футболистите на Балкан рухнаха физически  и ние стояхме далеч по-добре, но не успяхме да си реализираме головите положения. Главният съдия не отсъди дузпа за спъване на Стефан Методиев. Ранния резултат беше логичен”, сподели старши треньорът на гостите Любомир Божанков. С тази победа отборът на Балкан се изравни по точки с Беласица Петрич и само с по-лоша голова разлика е на 2-ро място във временното класиране. 

В Етрополе местният Чавдар победи Левски Чепинци с 5:1. Головете за отбора на домакините отбелязаха Руслан Иванов, Николай Стоилков, Калоян Тодоров и Мартин Василев-два. За гостите Доминик Маринов отбеляза почетното попадение. 

Хебър ІІ Пазарджик и Пирин ІІ Благоевград завършиха 2:2. Първи откриха резултата чрез Асен Либяховски, Богомил Божуркин изравни. Ангел Генчев покачи резултата за домакините на 2:1, а изравнителното попадение отбеляза Слави Андонов. През втората част на мача опитите на двата отбора да отбележат нови попадения се оказаха безуспешни. 

На градския стадион в Сандански местният Вихрен претърпя тежка загуба 3:6 от ФК Кюстендил. Този резултат се оказа фатален за старши треньора на гладиаторите Красимир Трайков, който бе сменен от Емил Велев-Кокъла. Головете за отбора-победител отбелязаха Александър Александров – Аци – три, и по един Виктор Анастасов и Ивайло Стоянов и автогол на Петър Добринков. За домакините точни бяха Янислав Тусонджиев, Димитър Макриев и Александър Якимов. Отлично съдийство на Димитър Буров.

В Гоце Делчев местният Пирин и Ботев Ихтиман завършиха наравно 1:1. Първи поведоха в резултата гостите в 34-та минута чрез автогол на Любомир Гуцев. Ибрахим Алим изравни в 62-ра минута. Червен картон получи Петър Лазаров от домакините. 

На стадиона в Бистрица местният Витоша победи Надежда Доброславци с 3:1. Головете за домакините отбелязаха Томи Костадинов, Цветомир Вачев и Борис Борисов. Почетното попадение за гостите бе дело на Михаил Петров. 

На стадион Цар Самуил отборът на Беласица победи Сливнишки герой с 3:0. За отбора на домакините на два пъти бе точен Патрик Попов и веднъж Атанас Димитров. Наставникът на Беласица Саша Симонович даде добра оценка за играта на своите възпитаници. От своя страна колегата му Петър Малинов заяви, че неговият отбор е загубил от най-добрия в групата. С тази победа отборът на домакините Беласица се утвърди на  върха на таблицата с 15 точки. 

В Разлог местният Пирин и Банско от едноименния град завършиха наравно 1:1. Това дерби бе изпълнено с доста напрежение и нерви на терена. Първи откриха резултата гостите от дузпа чрез Боби Галчев.  Изравнителното попадение дойде в самия край на мача след отклоняване на топката с пета от Георги Фикиин. Първоначално попадението беше отменено ,но след съгласуване на главния съдия с асистента му главния арбитър Благой Манов го призна. 

На стадиона във Владая местният Гранит и Оборище Панагюрище завършиха при резултат 0:0. Общо пет греди-три за гостите и две за домакините уцелиха футболистите от двата отбора. „Преимуществото най-вече през втората част беше на наша страна, но нападателите не успяха да реализират създадените чисти голови положения”, споделиха от треньорския щаб на Оборище.

Дублиращият отбор на Септември София загуби от Рилски спортист Самоков с 1:2. Головете за отбора на гостите отбеляза Петко Петков. За домакините точен бе Мартин Филипов. 
Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки