Сензациите в пресата: Арда с четири варианта за нов треньор

Вижте всичко най-интересно от родния спортен печат

Сензациите в пресата: Арда с четири варианта за нов треньор

Най-интересни заглавия в спортната преса от днес:

 Тема Спорт: Левски взима Кордоба от Етър с бартер

Левски е много близо до провличането на втори футболист след завръщането на Станимир Стоилов. Опитният специалист сподели по време на пресконференцията, че клубът е на финалната права в преговорите за защитника на Етър Хосе Кордоба. Панамският футболист ще премине като преотстъпен на "Герена", а в посока Велико Търново ще замине някой измежду Георги Александров, Ивайло Найденов или Христофор Хубчев. Правата на 20-годишния футболист се държат от мениджърска агенция, с която сините вече са уточнили почти всички детайли по преотстъпването. Кордоба ще е вторият трансфер на Стоилов, след като вече стана ясно, че Димитър Костадинов е играч на сините. Интересът на столичани към бранителя не е от скоро, като за такъв се заговори още по време на миналия сезон. Разговори се водят и с Драган Михайлович, който през пролетта на миналия сезон игра в Левски. Швейцарецът също може да се счита за ново попълнение на сините - нещата са на финалната права. Той може да бъде ползван като бек, крило или халф.

Тема Спорт: Арда с четири варианта за нов треньор

Ръководството на Арда веднага е започнало сондажи за нов старши треньор, който да замени Николай Киров. "Всички свободни и конвертируеми треньори у нас са варианти", бе лаконичният коментар на кърджалийци. Според запознати, основните опции за заместник на Белия са четири. Това са бившият наставници на сините Стамен Белчев и Стойчо Стоев, както и по-младите треньори Милен Радуканов и Александър Томаш. С оглед на паузата в шампионата в момента от Арда няма да бързат с избора за нов наставник. Ръководството иска да прецени правилно всички положителни и отрицателни качества на кандидатите. Следващият официален двубой на сините е чак на 13 септември. Арда гостува на Ботев Пловдив в Коматево. 

Мач Телеграф: Янтра си върна любимец под наем от Славия

Атакуващият халф Тони Иванов отново ще носи екипа на Янтра Габрово. Крилото се присъединява към отбора на Сашо Ангелов с договор за преотстъпен от Славия. Тони беше част от миналогодишния тим на Янтра и имаше сериозен принос за успешния завършек на първенството и запазването на мястото на отбора в професионалния футбол. За габровския тим Иванов изигра 25 мача, беше на терена 2069 минути, реализира чудесно попадение във вратата на Локомотив София при победата с 3:0 в столицата и даде няколко асистенции. След края на първенството се завърна в Славия. В елита записа седем ифрови минути само срещу Ботев Пловдив и беше в групата за двубоя с Локомотив Пловдив. "Идвам, за да помогна на клуба от родния си град", бяха първите думи на Тони след като беше официално оформено преминаването му в Янтра.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки