Милан ще коригира цените на билетите за ШЛ

Феновете не бяха доволни от високите цени на пропуските

Милан ще коригира цените на билетите за ШЛ

 След като в Милан разгневиха своите фенове с високите си цени на билетите за домакинските мачове от Шампионската лига, от клуба бързо излязоха с официална декларация на изпълнителния директор Иван Газидис, в която той признава допуснатата грешка и обеща, че тя ще бъде коригирана, за да може билетите да се продават на по-достъпни цени. Ето какво гласи изявлението, публикувано на клубния сайт:

Скъпи миланисти,

Искам да адресирам някои от притесненията, които възникнаха заради билетите за дългоочакваното ни завръщане в Шампионската лига. Преди всичко, искам лично да ви уверя, че всяко решение, което взимаме като ръководство, е с намерението ни да защитаваме интересите на клуба и на “червено-черната” общност. Все още срещаме предизвикателства заради пандемията от COVID-19 и клубът пострада сериозно от липсата ви на стадиона през последните 18 месеца, особено по отношение на емоците и енергията на стадиона, но също така и от финансова гледна точка. 

 

Ще продължа да подчертавам следното послание при всяка възможност: единствената ни цел е да правим феновете ни горди, като предоставяме успешен отбор по финансово разумен начин. Всички генерирани от клуба приходи са реинвестирани, за да постигнем тази цел. Тяхното увеличаване и обратното им инвестиране в клуба по подходящ начин е единственият ни път към успеха. Трябва да сме обединени зад тази цел, за да върнем клуба обратно на върха на европейския футбол, където му е мястото. Разбира се, продажбата на билети е важна част от това уравнение и по време на сезона ние се опитваме да намерим баланс в цените на билетите ни, който да ни позволи да генерираме приходите, от които клубът се нуждае, без да изключваме или наказваме която и да е част от широката ни и страстна фенска база.

Чух вашите притеснения и разбирам, че в този случай не сме съгласували начина, по който сме установили баланса. Затова ние преразгледахме нашето решение и ще направим корекции на цените за мачовете от Шампионската лига, за да достигнат ниво, което да бъде справедливо. Продажбата на билети ще бъде временно спряна и ще бъде подновена в подходящия момент с коригирани цени. За да поддържаме честни и прозрачни взаимоотношения, трябва да си признаваме, когато вземаме грешни решения, но също така да чувстваме вашите доверие и подкрепа за всички решения, тъй като винаги ги взимаме само и единствено в полза на Милан.

От името на клуба, ръководството и собствениците му, аз ви благодаря за страстната и продължителна подкрепа, която ще бъде жизненоважна за мисията ни да върнем този клуб там, където принадлежи.

Форца Милан завинаги.

Иван Газидис

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки