Сензациите в пресата: „Сините“ приканиха Славчев да не се излага, чакат Драган днес

Контролата на ЦСКА остана на тъмно, Илиан Илиев умува за нападател, COVID-19 надвисна над младежите, Ради Василев се прибра в Славия и още…

Сензациите в пресата: „Сините“ приканиха Славчев да не се излага, чакат Драган днес

Сензациите в пресата днес, вторник, 7 септември 2021 година:

„Мач Телеграф“: „Сините“ приканиха Славчев да не се излага

От Левски приканиха Симеон Славчев да покаже разум в този момент и да приеме условията, които са му предоставени от ръководството, за да може двете страни да се разделят нормално. Валери Божинов му направи показно, след като ще дари трите заплати, които му се полагат по закон. Христофор к Хубчев също не е правил проблеми на „сините“ и к скъса с тях малко след Валери. Не така обаче стоят нещата със Симеон Славчев, който е Як изявил сериозни финансови претенции. „Не можем на този етап да стигнем до споразумение“, признаха от „Герена“.

„Мач Телеграф“: Драган чакан днес в София
Бившият играч на Левски Драган Михайлович трябва да се завърне днес в София, за да финализира преговорите си с клуба и евентуално да подпише нов договор. Смяташе се, че „сините“ ще го изпуснат, но както „Мач Телеграф“ писа - настъпил е обрат в неговото решение. Швейцарецът със сръбски корени може да запълва различни дупки на „Герена“, където и през миналото първенство го ползваха като десен бек, но и като халф.

„Тема спорт“: Илиан решава до дни за нападател
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев ще реши до дни дали да задържи украинския нападател Евгений Сердюк. Той игра в контролата с Дунав Русе по време на паузата. Сердюк остана на терена един час, като не убеди особено Илиев в качествата си. Все пак бе оставен да тренира още малко. В събота моряците гостуват на Лудогорец. Преди прекъсването на шампионата Черно море падна с 0:1 у дома от ЦСКА.

„Мач Телеграф“: Ради Василев се прибра в Славия

Юношата на Славия Ради Василев се върна вчера в отбора и почна тренировки с тима. За последно нападателят бе в гръцкия Ксанти, но бе освободен след изтичане на договора му през юни и оттогава е без отбор. През сезон 2019/20 Василев бе в Арда и оттам бе продаден на гръцкия тим. Така „белите“ се оборудваха набързо с двама нови нападатели след трансфера на Калоян Кръстев в ЦСКА. Както „Мач Телеграф“ първи съобщи, на „Овча купел“ тренира и Валери Божинов, който бе освободен от Левски.

„Мач Телеграф“: COVID-19 надвисна над младежите

Сериозни мерки срещу COVID-19 ще има за днешната квалификация на младежките национал срещу Уелс. Причината е, че двама „дракони“ са дали положителни тестове и са отпаднали от двубоя. Така останалите избраници на Пол Бодин, в това число той и помощниците му, ще бъдат проверени с термометри преди да бъдат допуснати в съблекалнята на стадион „Славия“. „България е съвсем различен отбор от Молдова. Пресира по друг начин. В същото време това може да отвори много възможности за нас, защото имаме добре играчи“, обяви той. В този тон се изказа и Нийл Хигинс, който преди срещата осъществи трансфер от Лийдс в Съндърланд. „Българите ще ни приложат дълбока преса и трябва да се възползваме от пролуките, които ще се отворят“, обяви той. Иначе уелсците претупаха темата с пандемията и изкараха на преден план Оуен Бек. Защитникът на Ливърпул, който наскоро подписа професионален договор с „червените“ за 2 години, се очаква да направи дебют в София. Никой не би му обърнал внимание, ако не бе племенник на една от най-големите легенди на „Анфийлд и Уелс - Иън Ръш. От своя страна Александър Димитров няма проблеми с контузени или наказани от двубоя с Молдова, спечелен с 2:0. Треньорът ще може да разчита на всички и най-вероятно пак ще започне с 11-те от Кишинев.

„Тема спорт“: Контролата на ЦСКА остана на тъмно
Контролата между ЦСКА Банско не бе предавана на живо въпреки големия интерес, демонстриран от феновете на червените в социалните мрежи. Нито една медия не е проявила желание да излъчи срещата, като освен това треньорът на армейците Стойчо Младенов също не е искал това да се случи. Той дори е помолил телевизиите, които искат да направят репортаж за двубоя, да снимат единствено първите 15 минути от него. 20-тина минути от първата част бяха предавани на живо във Фейсбук страницата на ФК Банско, но през второто полувреме излъчването не бе подновено. Покрай оградите на терените на „Евима футбол“ се бяха събрали около 200 привърженици, които изгледаха с интерес срещата. Минути след нейния край ЦСКА потегли към София. Днешният ден е почивен за футболистите на Стойчо Младенов, а от утре те подновяват подготовката си на базата в Панчарево за предстоящия мач със Славия.
Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки