ЦСКА получи 1669 билета за "Олимпико", разясни как ще процедира продажбата им

Вижте подробности

ЦСКА получи 1669 билета за "Олимпико", разясни как ще процедира продажбата им

 От ЦСКА пуснаха важна информация за феновете преди гостуването на Рома от груповата фаза на турнира Лига на конференциите.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг на 16 септември.

 

Ето какво написаха "чевените" в официалния си сайт:
 
"Армейци,
 
Както вече стана ясно, УЕФА разреши отново да има гостуващи фенове в мачовете от европейските турнири. Условието е да се спазват разпоредбите на местното законодателство за капацитет, ковид рестрикции и условия за влизане в страната. Във връзка с предстоящата среща на ЦСКА с Рома на Стадио "Олимпико" на 16 септември, Ви уведомяваме, че домакините са предоставили за червените привърженици следния брой билети:
 
- 1619 билета за агитката ни в сектор "DISTINTI NORD" на цена от 14 евро
 
- 50 билета първа класа в сектор "МONTE MARIO" на цена от 35 евро
 
ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!
 
Процедурата за придобиване на билет ще бъде ЕДИНСТВЕНО в офисите на администрацията на стадион "Българска Армия". Клубът ни не продава самите билети, а само ще съдейства да бъдат събрани необходимите данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от Рома и те ще бъдат препратени на имейлите на желаещите да посетят срещата. За съжаление домакините отказаха всякакви други начини за продажба - нито онлайн, нито в хартиен формат.
 
В тази връзка обявяваме, че този процес ще продължи в рамките на само няколко дни, тъй като след това се изисква технологично време от страна на италианците да извършат услугата и билетите да стигнат навреме до притежателите им. Може да направите своята заявка и да заплатите в брой, както следва:
 
- Четвъртък (09.09.2021) от 10:00-17:00 часа
 
- Петък (10.09.2021) от 10:00-17:00 часа
 
- Събота (11.09.2021) от 15:00 до 20:00 часа
 
Сумите ще се приемат в левовата им равностойност. Желаещите да бъдат готови да предоставят имена, валиден имейл, телефон, дата и място на раждане
 
ВАЖНО! ЗА ДА СЕ ВЛЕЗЕ НА СТАДИОНА В РИМ ПОСЕТИТЕЛЯТ Е ДЛЪЖЕН:
 
- Да представи разпечатан валиден персонализиран билет на свое име със съответстващите в документа за самоличност данни
 
- Да представи валиден документ за самоличност (Паспорт, Лична карта, шофьорска книжка със същите данни както в билета)
 
- Да представи валиден европейски сертификат "GREEN PASS" (на английски) за:
 
- ваксинация срещу COVID-19, завършена най-малко 14 дни преди пристигане в Италия
 
- преболедуване на COVID- 19 и приключил карантинен период.
 
- негативен ПСР или бърз антигенен тест, извършени до 48 часа преди началото на мача. Тези тестове могат да бъдат направени в България, но трябва да бъдат задължително с валиден ЕВРОПЕЙСКИ GREEN PASS QR CODE.
 
По настояване и препоръка на ръководството на Рома, Ви призоваваме да не се опитвате и не купувате билети за други сектори, освен предназначения за армейската публика, тъй като контролът ще е строг и рискът да не Ви допуснат в тях е твърде голям.
 
За самото пътуване и влизане в Италия всеки е длъжен да направи предварителна онлайн регистрация на пътника. Формулярът може да бъде попълнен на следния адрес: https://app.euplf.eu. Този документ също може да бъде изискан при влизане в стадиона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки