Пирин ще гони втора победа през сезона

"Орлетата" гостуват на Локо Сф

Пирин ще гони втора победа през сезона

 Днес в 20:30 часа се подновяват битките в efbet Лига с първия мач от 7-ия кръг. Един срещу друг на стадион “Васил Левски” в столицата застават отборите на Локомотив (София) и Пирин (Благоевград). Всеки от тях има нужда да прибави нови три точки в актива си, така че има предпоставки да се получи доста интересен сблъсък.

 
Това ще бъде първи мач между двата тима в елита от повече от 10 години насам. За последно те се срещнаха на 11 април 2011 година, като мачът отново бе на националния стадион, а “Железничарите” спечелиха с 2:0.
 
В Локомотив силно се надяват подобен резултат да се повтори и днес. Столичани се намират в лоша серия от 3 поредни мача без победа, като сега се надяват да сложат край на пропадането.
 
В Пирин положението не е много по-розово. “Орлетата” имат 1 успех и 4 поражения през кампанията до момента и спешно се нуждаят от точки. Благоевградчани допуснаха две поредни загуби в последните си два мача, но сега се надяват, че паузата в първенството ще има благоприятен ефект и тимът ще излезе от кризата.
 
Досега в историята двата тима са се срещали 52 пъти в елита, като предимството е за Локо с 24 победи, 14 равенства и 14 загуби при голова разлика 76:48.
 
 
При домакините няма особени кадрови проблеми и Иван Колев може да заложи на най-доброто, което има под ръка. Очаква се той да пусне на терена Любенов на вратата и пред него Рапосо, Крачунов, Петков и Орачев в защита. Кацаров и Самарджиев ще са опорните полузащитници, а Алексанндров и Лолала щъ действат по крилата. В атака ще започне Димитров, а зад гърба му Октавио.
 
 
В Пирин имат двама основни играчи, които отпадат за днешния мач. Това са контузеният Никлай Бодуров и наказаният Станислав Манолев. Така Уорън Фийни се очаква да изведе на пратата Петров и пред него в отбрана Ферари, Дюлгеров, Николов и Занев. Дяков и Станоев ще са дефанзивните халфове, а Бенгюзов ще бъде в ролята на плеймейкър. Карачанаков и Брахими ще оперират по крилата, а атаката ще води Костов.
Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки