Казахстанци опровергаха трансфер в Левски

От Тобол отрекоха, че треньора им Саид Ибраимов ще напусне

Казахстанци опровергаха трансфер в Левски

 Казахстанският Тобол опроверга слуховете за напускане на българския си помощник-треньор Саид Ибраимов, като излезе с официално прессъобщение и го разпрати до местните медии. Подобна информация циркулира в българските медии вече почти седмица, което е принудило хората от Казахстан да реагират.

"Днес в социалните мрежи се разпространява новината за това, че помощник-треньорът ни Саид Ибраимов е напуснал Тобол. Във връзка с появилите се дезинформации и слухове за напускането на специалиста съобщаваме, че това това не отговаря на действителността. Саид Ибраимов работи във футболен клуб Тобол", се казва в съобщението на клуба.

Също така се отбелязва, че "жълто-зелените" вече тренират в пълен състав, след като към отбора са се присъединили и участниците в различни национални отбори. Отборът в шампионатен режим се подготвя за мача против Каспий (Актау), който ще се състои на 12-и септември в Костанай.

Тобол след 19 кръга води в класирането на Казахстанската премиер-лига с 42 точки, следвани от Астана с 41 и Кайрат с 37.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки