Турицов: Един миг ни лиши от победата, тези мачове тежат в края на сезона

„Ако трябва и вратар ще играя, за да помогна на отбора“

Турицов: Един миг ни лиши от победата, тези мачове тежат в края на сезона

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов логично не бе щастлив след като неговият отбор допусна гол в продължението на мача срещу Славия и по този начин двата отбора завършиха наравно 1:1.

„Владеехме топката през целия мач, имахме положенията, мачът се игра пред тяхната врата. Просто не знам, може би не ни достигна момент на концентрация и ни вкараха нелеп гол“, посочи той.

„През цялата седмица мислихме за мача със Славия. Сега имаме време до мача с Рома. От утре нататък мислим за Рома, досега мислихме само за Славия“, каза националът минути след мача на „Българска армия“, цитиран от dsport.

Той открои и кое е проблематичното в играта на „червените“:

„Това ни тежи и в края на сезона в последните години. Тези „наши“ мачове ги губим в последните минути, просто този миг с липса на концентрация ни лиши от победата в днешния мач. Досега не знам кое ни е било слабото представяне при статични положения. Повече вкарваме от статични положения и не смятам, че играем слабо при тях“, каза младият краен защитник.

Относно смяната на позицията му на терена след принудителната смяна на Жеферсон, Турицов заяви:

„Ние сме професионални състезатели, ако трябва и вратар ще играя, и нападател ще играя, на която позиция съм нужен на отбора, на нея ще играя и ще давам всичко от себе си“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки