ДРАМА В БАРСЕЛОНА: Атлетико превзе върха с гол в 99-та минута! (ВИДЕО)

„Дюшекчиите“ обърнаха Еспаньол след почивката, Гризман с повторен дебют

ДРАМА В БАРСЕЛОНА: Атлетико превзе върха с гол в 99-та минута! (ВИДЕО)

Атлетико (Мадрид) излезе начело във временното класиране на испанската футболна „Ла Лига“, след като постигна драматичен обрат над новака Еспаньол.

„Дюшекчиите“ спечелиха с 2:1 визитата си от 4-ия кръг с две попадения след почивката, а второто от тях реализира резервата Тома Лемар в 99-ата минута.

Пет преди края на първото полувреме пък Раул де Томас откри резултата за домакините с първия си гол за сезона, след като през миналия наниза 23 във втора дивизия.

В 53-ата минута пък един от тримата появили се в игра от началото на втората част за Атлети играчи - Тома Льомар, изравни резултата след центриране отдясно, но след преглед на ситуацията с ВАР бе взето решнието попадението да бъде отменено.

След това Яник Ферейра Караско се развихри и в 79-ата минута изравни, а в 99-ата асистира на Лемар за победния втори гол, донесъл успеха на шампионите.

След него те събраха 10 точки и вече са лидери в таблицата, докато Еспаньол остана с 2 в своя актив и все още няма победа през кампанията. 

Повторен дебют за Атлетико пък направи завърналият се от Барселона френски национал Антоан Гризман, който започна като титуляр и бе заменен в 58-ата минута. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки