Байерн с доста кадрови проблеми преди мача с Барселона

Срещата е утре

Байерн с доста кадрови проблеми преди мача с Барселона

 Един от откриващите мачове в тазгодишното издание на Шампионската лига ще бъде мегасблъсъкът между Барселона и Байерн Мюнхен. Двубоят от Група Е е сред най-чаканите мачове от груповата фаза на турнира на богатите тази година, като на „Камп Ноу“ ще могат а присъстват до 40 000 души.

 
Отборът на Юлиан Нагелсман обаче пристига в Барселона с редица проблеми в своите редици. Баварците станаха жертва на „вируса на ФИФА“, като се превърнаха в един от най-пострадалите отбори след паузата за националните отбор. Серж Гнабри и Корентен Толисо пропуснаха последната тренировка на баварците, като в нея участваха и няколко играчи, което имат различни проблеми от здарвословно естество. Това са голмайсторът Роберт Левандовски, който е с проблеми в адукторите, Кингсли Коман, който изпитва болки в прасците и новото попълнение Марсел Забицер, при когото има проблеми с ръката.  
 
И докато последните трима ще бъдат на разположение на Нагелсман за важния мач на „Камп Ноу“, то Гнабри и Толисо ще пропуснат сблъсъка с Барселона. Германският национал е с болки в гърба, които наложиха смяната му в мача срещу РБ Лайпциг през уикенда, докато Толисо има травма в прасеца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки