Треньорът на Спартак (Варна) обяви голямата цел

"Соколите" се целят в завръщане в елита

Треньорът на Спартак (Варна) обяви голямата цел

 Целта на Спартак (Варна) е да се завърне в елита. Дали сега, дали през другия сезон, ще видим. Ние вече имаме изграден стил на игра и всичко зависи от нас. Ако поддържаме постоянно добро игрово ниво и продължаваме да побеждаваме, нещата ще се получават. Дано успеем да се завърнем при майсторите, тъй като ще зарадваме много хора. Това каза за "Петел" треньорът на Спартак Васил Петров след победата с 2:1 над Левски (Лом). Срещу Лом се получи труден мач. Допуснахме ранен гол и не можахме да го върнем до края на първото полувреме, тъй като направихме пропуски. Но аз вярвах в победата и това казах на почивката на играчите: да продължат да играят по същия начин, да са агресивни и да търсят гола, допълни Петров.

 
"Футболистите, които пуснах като смени, бяха много мотивирани и с нагласата да направят пълен обрат. Радвам се, че се получи. Във футбола не винаги можещ да отбележиш колкото се може по-рано гол, когато имаш положения, но е хубаво, ако запазваш спокойствие и продължаваш да играеш по един и същи начин, след като изоставаш в резултата. Ние вярвахме, че ще вкараме, вярвахме в обрата и не за първи път го направихме този полусезон, каза още Петров. Бяхме и изнервени заради недобрия терен. Искахме да свалим топката ниско долу, искахме да правим неша, които тренираме, но теренът не позволи това и изравни силите. Трябва по най-бързия начин да подобрим състоянието на тревното покритие, ако искаме да играем така както можем, коментира наставникът на спартаклии. Цветан Илиев получи удар в главата от главата на съперник и аркада. Лекарят искаше смяна, докато му оказваше помощ край тъча, но след като му спряха кръвта край окото", той продължи. 
 
"Вече след почивката, след като удари топката с глава, не се чувстваше комфортно и се налагаше да излезе. Може би, трябваше да направя смяната по-рано", завърши Васил Петров. Халфът Николай Иванов се превърна в герой за Спартак (Варна) срещу Левски (Лом). Той се появи в игра в 70-ата минута, а в третата минута на петминутното продължение донесе трите точки на своите с прекрасен гол. Това е второто попадение на Иванов за спартаклии в професионалния футбол. Николай се разписа и при успеха в първия кръг над Нефтохимик с 3:1, когато изравни и постави началото на пълния обрат. Попадението срещу Лом е най-важното за мен за Спартак. Нямаше какво толкова да мисля при гола, отвори се възможност за удар, веднага се възползвах и успях да вкарам и да материализирам усилията на колектива, каза за "Петел" Николай Иванов. 
Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки