Клоп: Стартирахме страхотно и изиграхме супер мач

"Спечелихме мача с нашия си стил на игра", коментира мениджърът на Ливърпул

Клоп: Стартирахме страхотно и изиграхме супер мач

 Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си след победата на мърсисайдци с 3:2 срещу Милан на „Анфийлд“. Според него тимът му е изиграл супер мач.

 
„Стартирахме страхотно. Изиграхме супер, супер мач. Използвахме всички пространства и не им дадохме нищо до… не съм сигурен до кога. Бяхме наказани в заключителните минути на първото полувреме. Спечелихме мача с нашия си стил на игра“, коментира Клоп.
 
„Фабиньо е много важен за нас, когато играем организирано. Ако оставим твърде големи празни пространства, тогава дори той не може да се справи. Милан също игра добре и ни вкара, но не изглеждаше сякаш не можем да обърнем след почивката. Трябваше да се върнем към играта, с която започнахме двубоя, особено в защита. И вкарахме страхотни голове, и двата бяха невероятни", продължи той.
 
„Такъв футбол искам да виждам от нас. Имаме опит в този турнир, играчите, които влязоха, се представиха страхотно. Групата е тежка и ще продължи да бъде такава. Точно затова беше важно да спечелим този мач. Тази победа не решава нищо, но ни дава добро начало", каза още наставникът на мърсисайдци.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки