Великов: Срещу Спортист ни интересува само победата

Етър е с най-силното нападение и без допуснат гол от 414 минути във Втора лига

Великов: Срещу Спортист ни интересува само победата

„Етър” ще търси продължение на силната си серия в предстоящото домакинство на „Спортист” (Своге). Мачът от Втора лига е утре от 19:00 ч. на стадион „Ивайло”.

Вече 414 минути „виолетовите” не са допускали гол в официален мач, а в първенството записаха три поредни успеха (общо пет победи и едно реми в последните 6 мача).

С вкараните 23 гола нападението на „болярите” пък е най-силното във Втора лига. Тимът е в челната тройка, само на 3 точки от водача „Хебър”.

Главен съдия на утрешния мач е Стефан Гурков с асистенти Никифор Велков и Станимир Трифонов, четвърти рефер е Петър Кузев, а съдийски наблюдател – Йосиф Ронков от Габрово.

Етърци най-после ще бъдат в почти пълен състав за предстоящото домакинство. Вратарят Анатоли Господинов и опитният нападател Даниел Младенов се включиха в тренировките, след като са възстановени. Изтече и наказанието от един мач на младия защитник Юлиян Райков, а Николай Янков и Кольо Станев влязоха в игра още на гостуването в Пловдив и тренират пълноценно. Извън строя остава само халфът Яни Пехливанов.

„Съперникът този сезон губи  у дома, но печели на чужд терен. Но само победата ни интересува, ще излезем пределно мотивирани за нов успех!”, коментира старши треньорът Веселин Великов.

Билетите за мача ще бъдат в продажба от 15:30 ч. във фенмагазина, а от 17:00 ч. отваря и касата пред стадиона. Входовете за мача ще бъдат отворени от 17:30 ч. Феновете на “Етър” ще се радват отново на фензона преди и след мача, тя стартира следобед и ще продължи и след срещата до 23:00 ч.

“Отборът ни се намира в силна серия и гони утвърждаването си в челната тройка. Подкрепата на феновете обаче е изключително важна за футболистите! Мачът е в удобно време, не се предава по телевизията и има всички условия да бъдете на трибуните и да подкрепите “Етър” в поредната важна битка. Очакваме ви за масова подкрепа на стадион “Ивайло”, бъдете 12-ия играч на тима и нека заедно отпразнуваме поредната победа!”, призоваха от клуба.

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки