Манчестър Юнайтед ще отправи оферта за Деклан Райс през лятото на 2022 година

Клубът иска да привлече младия халф в редиците си

Манчестър Юнайтед ще отправи оферта за Деклан Райс през лятото на 2022 година

Манчестър Юнайтед е определил Деклан Райс като една от основните трансферни цели на клуба за следващото лято. 22-годишният халф продължава да се развива страхотно в Уест Хам, а освен това имаше и важна роля за доброто представяне на Англия на Евро 2020. В същото време "Червените дяволи" имат нужда от качествен дефанзивен халф и са насочили поглед именно към него, пише "Индипендънт".

Всъщност Райс от доста време е в полезрението на Юнайтед. На "Олд Трафорд" имаха желание да го вземат и през последния трансферен прозорец, но цената от над 100 милиона паунда, която от Уест Хам са му поставили, засега отказа "Червените дяволи". Интерес към него има и от Челси и Манчестър Сити.

Райс има договор с лондончани до 2024 година, така че от клуба са в силна позиция при евентуални преговори за негова продажба. Той получи и капитанската лента на "Чуковете", което е още един знак, че в клуба нямат намерение да го изпуснат лесно.

22-годишният халф е продукт на школата на Челси, но от 2014 година е привлечен в Уест Хам. Той дебютира в първия отбор година по късно и до момента има над 150 мача за клуба, в които е отбелязал 6 гола и е направил 6 асистенции. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки