Атлетико (Мадрид) без капитана си Коке за мача с баските от Билбао

Той няма да вземе участие в днешния мач заради контузия

Атлетико (Мадрид) без капитана си Коке за мача с баските от Билбао

Лоша новина за шампиона на Испания Атлетико Мадрид, след като капитанът на „дюшекчиите“ Коке няма да вземе участие в двубоя от 5-ия кръг на Ла Лига срещу Атлетик Билбао. Това стана ясно след оповестяването на групата за мача в испанската столица.

Коке получи контузия при нулевото равенство срещу Порто в Шампионската лига през седмицата, когато бе заменен принудително в 56-ата минута. След срещата с „драконите“ халфът е пропуснал всички тренировки на своя тим, като на заниманието в петък е правил индивидуални упражнения.

Отсъствието на Коке е много значително, защото капитанът на „лос колчонерос“ пропусна само един мач през целия минал сезон и това се дължеше на натрупването на картони. Следователно това ще бъде първото отсъствие на Коке поради физически проблеми от сезон 2019/2020 г. насам.

Останалите играчи в тима на Чоло Симеоне са на линия за важния мач, като изключение прави само Тома Лемар, който също е с травма. Двубоят на „Уанда Метрополитано“ е в събота (18 септември), от 17:15 часа. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки