Интер се развихри срещу Болоня и ги разби с шест гола (ВИДЕО)

"Нерадзурите" излязоха първи след 6:1 на "Меаца"

Интер се развихри срещу Болоня и ги разби с шест гола (ВИДЕО)

 Отборите на Интер и Болоня завършиха при резултат 6:1 на “Джузепе Меаца” в най-интересния двубой от днешната програма на четвъртия кръг в Серия А. Лаутаро Мартинес беше точен още в 6-ата минута, а в 30-ата се разписа и Милан Шкриняр. В 36-ата с гол се отчете и Николо Барела. В 54-ата голмайстор стана и Матиас Весино, а Един Джеко го последва в 63-ата и 68-ата минути.

Домакините поведоха още в 6-ата минута, когато Лаутаро засече центриране на Дъмфрис. В 13-ата гостите поискаха дузпа за игра с ръка на Алесандро Бастони, но такава не последва. В 19-ата Сориано стреля от добра позиция, но Самир Ханданович отрази удара му, а Сансоне се провали при последвалата добавка. Последва шут на Марсело Брозович, който не затрудни Лукаш Скорупски. В 29-ата Корея беше заменен от Джеко заради контузия. Само минута по-късно Шкриняр показа колко е опасен при центриране от корнер, след като се разписа с глава именно след такова положение. В 34-ата "нерадзурите" организираха опасна контраатака, която беше завършена с гол на Барела след лошо изчистване на Лоренцо Де Силвестри при острия пас на Дъмфрис.

В самото начало на втората част Аарън Хики отправи техничен удар, който излезе в аут. В 50-ата минута Лаутаро разтресе напречната греда с мощен шут. В 54-ата центриране на Димарко рикошира в противников играч, след което резервата Джеко и Дъмфрис се разминаха с топката, която все пак попадна в мрежата след удар на Весино. В 63-ата Брозович намери на точката за дузпа Джеко, който веднага прати топката в противниковата мрежа. В 67-ата Алексис Санчес се завърна в игра, влизайки на мястото на Лаутаро, и само минута по-късно асистира на Джеко, който се разписа от малък ъгъл. Последваха пропуски на халфобековете Дъмфрис и Димарко. В 86-ата "рособлу" все пак стигнаха поне до почетен гол, след като резервата Артур Теате с глава засече центриране на Муса Бароу. До края на мача Скорупски спаси удар на Димарко от малък ъгъл, а съдията не уважи претенциите на Дъмфрис за дузпа.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки