Ювентус си хареса Йович

Торинци ще се опитат да отмъкнат сърбина от Реал Мадрид идното лято

Ювентус си хареса Йович

Тимът на Ювентус следи нападателя Лука Йович и може да се опита да го привлече през следващото лято. Сръбският национал така и не успява да си спечели титулярно място в Реал Мадрид и от клуба са готови да се разделят с него при добра оферта.

„Биаконерите“ пък искат да подсилят атаката си и смятат, че Йович може да възроди кариерата си, ако се съгласи да акостира „Алианц Стейдиъм“, твърди „Calciomercato“.

23-годишният нападател е записал едва 6 мача като титуляр за Реал Мадрид след трансфера си от Айнтрахт Франкфурт през лятото на 2019 година срещу 63 милиона евро. Затова от „Сантиаго Бернабеу“ са готови да обмислят всеки вариант за негов трансфер, за да си върнат част от инвестицията.

Твърди се, че вече е имало контакт между шефовете на Ювентус и тези на Реал. Италианците са разпитвали за възможността да вземат Йович под наем още през зимата. Мадридчани са заявили, че са склонни да преговарят, но само ако в договора бъде заложена задължителна клауза за откупуване. Йович има договор за още четири години с Реал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки