БЕЗ ГРЕШКА: Четири от четири за Наполи в Италия (ВИДЕО)

Тимът разби Удинезе като гост и поведе в класирането

БЕЗ ГРЕШКА: Четири от четири за Наполи в Италия (ВИДЕО)
Наполи записа четвърта поредна победа от началото на сезона в Серия А. Тимът спечели с 4:0 гостуването си на Удинезе и поведе в класирането с две точки аванс пред Интер и Милан. Попаденията отбелязаха Виктор Осимен, Амир Рахмани, Калиду Кулибали и появилият се от резервната скамейка Ървинг Лосано.
 
Още в началото вратарят на домакините Марко Силвестри отрази удар на Инсиние. Крилото на Наполи беше най-активният футболист на терена. В 24-ата минута италианският национал намери Осимен и нападателят прати топката в мрежата.
 
Гостите бяха близо до втори гол в 31-ата минута, но Фабиан Руис нацели гредата. Малко по-късно отбраната на Удинезе отново не внимаваше и Амир Рахмани с глава удвои аванса на Наполи. До почивката отборът на Спалети намали темпото и спокойно контролираше случващото се на терена.
 
В 52-ата минута Наполи до голяма степен уби интригата с трето попадение. Този път Фабиан Руис асистира на Калиду Кулибали, който необезпокояван простреля Силвестри.
 
Наполи се забавляваше и напълно нормално в 84-ата минута шоуто стана пълно, като този път страхотен гол отбеляза Ървинг Лосано, който прати топката в далечния ъгъл на "бианконерите".
 
В следващия кръг от Серия А Наполи гостува на Сампдория, докато Удинезе се изправя срещу Рома на Жозе Моуриньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки