Славия се обяви против грубияните по трибуните

Вижте какво съобщиха от лагера на „белите“

Славия се обяви против грубияните по трибуните

По време на срещата Славия – Лудогорец, а и след нейния край, незначителна част от зрителите, обявили себе си за привърженици на "белите", скандираха обиди, ругатни и вулгарни реплики по адрес на играчите на гостуващия тим, на неговите треньори и служебни лица, пишат от „Овча купел“ и допълват:

Осъдителното поведение на тези фенове, освен че бе отбелязано в доклада на делегата и ще доведе до санкции, нанася тежък удар върху авторитета на 108-годишния ни клуб. 

Ръководството на ПФК Славия 1913, безрезервно подкрепяно от футболистите и треньорите от представителния отбор, заявява пред обществеността категоричното си "НЕ" на грубияните по трибуните. Проявите им възмущават, за тях няма място в нашите редици.

Същевременно изразяваме благодарността си към всички останали привърженици, които истински са предани на "бялата" идея. Отборът ни се нуждае от тях.

Уверяваме футболистите, треньорите и служебните лица на Лудогорец, че ПФК Славия 1913 се разграничава  от самозабравилите се зрители.

Както и в миналото, така и сега, ние държим на коректните отношения със спортните ни противници и ще продължаваме да ценим техните достойнства и постижения във футбола.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки