В ИТАЛИЯ: Наполи вкара четири на Смпадория и продължава без грешка (ВИДЕО)

Лацио се спаси от загуба срещу Торино с дузпа в 91-ата минута

В ИТАЛИЯ: Наполи вкара четири на Смпадория и продължава без грешка (ВИДЕО)

Наполи продължава наказателната си акция в Серия А. Тимът спечели с 4:0 гостуването си на Смапдория и води в класирането с пет победи от пет мача този сезон.

 
Тимът на Лучано Спалети Наполи поведе в 10-ата минута, когато Лоренцо Инсиние комбинира с Виктор Осимен, който прати топката във вратата на Аудеро. Девет след това Сампдория. Адриен Силва стреля в горния ляв ъгъл на вратата на Давид Оспина, който плонжира и изби в корнер.
 
Виктор Осимен отбеляза ново попадение в 21-ата минута, но то беше отменено заради засада. Наполи удвои аванса си в 39-ата минута. Разписа се Фабиан Руис с удар от дъгата на наказателното поле.
 
Третият гол за Наполи падна в 50-ата минута, когато Ървинг Лосано пусна отличен извеждащ пас към Виктор Осимен, който излезе сам срещу Емил Аудеро и не пропусна да се разпише за втори път във вратата на Смапдория.
 
В 59-ата Пьотр Жиелински добави още един гол за гостите. Пет по-късно Виктор Осимен стреля покрай Аудеро, но и встрани от левия стълб на вратата на домакините.
 
Антонио Кандрева прати топката във вратата на Наполи в 73-ата минута, но ситуацията бе разгледана с ВАР и попадението не бе зачетено заради засада. Малко преди края Адам Унас излезе сам срещу Емил Аудеро и стреля, но вратарят на Сампдория спаси.
 
В същото време Лацио се спаси от загуба срещу Торино с гол от дузпа в 91-ата минута. Домакините се представиха доста по-добре и водеха с попадение на преотстъпения от Ювентус Марко Пяца в 76-ата минута. Малко след точния си изстрел хърватинът пропусна да вкара за 2:0, а преди почивката съотборникът му Антонио Санабрия уцели гредата. Ансалди също беше близо до гол в мрежата на Пепе Рейна.
 
Педро Родригес от столичани беше на крачка от попадение точно след почивката, а в 88-ата Имобиле също удари греда. В началото на добавеното време Ведат Муричи спечели дузпа, която Чиро Имобиле реализира за 1:1. 
 

Торино - Лацио 1:1

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки