КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА: Барса не можа да бие и Кадис, изгониха Куман (ВИДЕО)

Каталунците завършиха мача с човек по-малко, седми са в класирането

КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА: Барса не можа да бие и Кадис, изгониха Куман (ВИДЕО)

Барселона продължава с издънките. Каталунците не успяха да вкарат при гостуването си на Кадис и мачът от шестия кръг на Ла Лига завърши 0:0. Роналд Куман е все по близо до изхода на "Камп Ноу", след като тимът му спечели само два пъти от началото на сезона и заема седмо място в класирането. Кадис е на 14-а позиция. 

 
Първата по-сериозна опасност в мача дойде чак след половин час игра. Френки де Йонг подаде към Мемфис Депай, но ударът на нидерландеца не затрудни стража на гостите.
 
В 38-ата минута се стигна до прекъсване на играта, след като Фали от Кадис получи контузия и се наложи да бъде изнесен с носилка от терена. Мястото му зае Йенс Йонсон.
 
В заключителните минути се стигна до напрежение пред вратата на Кадис, но стражът Ледесма се справи и спорът остана да се решава през втората част.
 
След паузата Барселона отново започна отново по-активно, но Кадис се защитаваше добре и не пропускаше възможност да контраатакува.
 
В 65-ата минута Барселона остана с човек по-малко, след като Френки де Йонг получи втори жълт картон за опасна игра.
 
Десет минути преди края Кадис стигна до най-добрата си възможност за гол след остра контраатака, започната след грешка на Рики Пуч. Вратарят на Барселона Тер Стеген обаче успя да отрази с крак удара на Салви Санчес.
 
В 88-ата Барселона получи право да изпълни пряк свободен удар в близост до наказателното поле, но ударът на Филипе Коутиньо мина над вратата. В следващата минута Мемфис Депай беше спрян с нарушение. Коутиньо отново застана зад топката. Този път Рики Пуч му чукна топката, но бразилецът отново стреля неточно.
 
Треньорът на Барселона - Роналд Куман, пък беше изгонен в последната минута на двубоя, след като изпусна нервите си. Това означава, че той няма да води тима в следващия шампионатен сблъсък - срещу Леванте. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки