Двама изявили желание да се завърнат в Локомотив (Пд)

Илич и Малембана така и не успяват да си намерят отбори

Двама изявили желание да се завърнат в Локомотив (Пд)

 Двама от напусналите Локомотив (Пловдив) в края на миналия сезон – Кристиан Илич и Давид Малембана имат желание да се завърнат в състава на пловдивчани. Защитникът и халфът са се свързали лично с треньора на „черно-белите“, за да намерят път обратно към „Лаута“.Плановете на футболистите след като изтекоха договорите им с Локомотив бяха да си намерят по-платежоспособни клубове, но това така и не се е случило до този момент. 

 
 
Илич е водил преговори с клубове от Серия Б и елита на Нидерландия, но така и не е осъществил трансфер, нито към Апенините, нито към Ниската земя. Давид Малембана бе силно желан от Берое през лятото, но се надяваше да получи оферти от Германия и в крайна сметка, няколко месеца по-късно също се оказал без отбор по подобие на хърватския си бивш съотборник. 
 
Лошата новина за Малембана е, че клубът вече има няколко нови защитници и място за националът на Мозамбик трудно би се освободило. Дори и да се освободи място за двамата, предвид надвишения бюджет за заплати в клуба, то думата за тяхно евентуално завръщане, няма да е само на старши треньорът Александър Тунчев, ами и на собственикът на тима Христо Крушарски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки