Нови десет мача ще се играят в събота по терените на Югозападна България

На стадион "Цар Самуил" е дербито на кръга между отборите на Беласица и Чавдар Етрополе

Нови десет мача ще се играят в събота по терените на Югозападна България

Нови десет мача ще се играят в събота по терените на Югозападна България

 
На стадиона във Владая местния Гранит ще домакинства на Пирин АД ІІ Благоевград. Изпълнителният директор на Гранит Илия Петров сподели, че не познават играта на втория отбор на Пирин Благоевград, но това не означава, че няма да търсят победата, в която е уверен. Наставникът на гостите Ради Бачев подели, че няма да може да разчита на контузения от мача срещу Вихрен Вергил Янев. „Тръгваме да спечелим поне точка”, допълни Бачев.
 
В Ботевград временния водач на групата Балкан ще домакинства на Хебър ІІ Пазарджик. В отбора на гостите няма да участват наказаните Йордан Минев и Мартин Кадьов, които са основни футболисти и благодарение на тях Беласица загуби на стадиона във Велинград. Отборът на Балкан е изграден от много добри футболисти и под ръководството на своя треньор Иван Редовски се стягат да запишат поредна победа и да запазят  лидерското си място в таблицата.
 
Витоша Бистрица ще домакинства на Левски Чепинци. В отбора на домакините няма да играят Емил Гъргоров-Бадема и Томи Костадинов заради контузии. Те не играха и в изминалия мач в Панагюрище, завършил 2:2. „Независимо от последното място, което заема отборът на гостите, ще подходим сериозно и отговорно в съботния мач, за да се поздравим с победа и да запазим шансовете си за атакуване на първото място”, сподели Николай Христозов-старши треньор на отбора на Витоша. Президентът на Левски Чепинци Методи Милков сподели, че в изминалия мач срещу Балкан Ботевград  са играли много добре, но са получили късни голове заради индивидуални грешки. „Надяваме се да постигнем нещо, макар и като гости в Бистрица , срещу Витоша . Очаквам жълтата карта на 20 годишен футболист, играл в испанското първенство-дойде ли, веднага ще го картотекираме”, допълни Милков.
 
В Разлог местния Пирин ще приеме отбора на Оборище Панагюрище. Президентът на гостите Илия Анчев сподели, че последните три години нямат победа в Разлог и се надяват този път да не е така, защото треньорът им Георгиос Кириякос е разузнал много добре играта на домакините. Отборът на Пирин Разлог в изминалата сряда победи Беласица в Петрич в мач за Купата на АФЛ, като беше запазил само няколко футболисти от титулярния състав. Амбицията им е да продължат победния си ход и в събота срещу Оборище.
 
Дублиращият отбор на Септември София ще домакинства на Сливнишки герой Сливница. „В момента сме се съсредоточили за мача за младежка шампионска лига, който ще се играе следващата сряда на стадион Славия срещу Академия Тирана, водена от Албан Буши. При това положение в съботния мач ще пуснем футболисти, които няма да се ползват в мача за ШЛ. Така, че каквото стане в събота срещу Сливнишки герой”, сподели административния директор на Септември ІІ Любомир Симов. Старши треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов сподели, че във всеки мач излизат за трите точки. Така ще бъде и срещу Септември ІІ София.
 
На градския стадион в Сандански ще се срещнат отборите на Вихрен и Надежда Доброславци. Наставникът на домакините Емил Велев няма да може да разчита на наказаните Димитър Макриев, Веселин Минев и Лазар Стойчев и контузените Димитър Петков-Макето и Александър Бакалов. Картотекирани са новопривлечените Илия Христов и Добрин Денев. Независимо от проблемите, наставникът Емил Велев се надява на добра и резултатна игра и спечелване на нови три точки. „Тръгваме да се надиграваме с футболистите на Вихрен. Надявам се при реално съдийство да се поз дравим с успех от този мач”, сподели старши треньорът на Надежда Доброславци Румил Жотев. Отборите на Вихрен и Надежда се водят от доскорошния треньорски тандем на Левски Лом Емил Велев-Румил Жотев. Този път двамата са от двете страни на барикадата и ще видим кой ще бъде победителя в събота.
 
В Гоце Делчев ще премерят сили отборите на  местния Пирин и Костинброд от едноименния град. Старши треньорът на гостите Любомир Божанков сподели, че се е разделил окончателно с Петър Димитров, Петър Петров и Станислав Петелков, които , според него, са получавали прекалено високи възнаграждения, но с нищо не са помогнали на отбора, напротив-разваляли са колектива. „Привлякохме нови момчета. Надявам се с опитните Цветан Генков и Здравко Станков да стане един добър колектив и нещата както не терена, така и в съблекалнята, вече да изглеждат по начин, какъвто аз желая. Познавам добре играта на футболистите на Пирин Гоце Делчев и очаквам дай Боже обективно съдийство и да се завърнем с настроение”, сподели Любомир Божанков.
 
На стадион Осогово в Кюстендил ще се срещнат месния едноименен тим и отбора на Банско. В изминалата сряда четата на Ели Маркес се представи много добре в мач за Купа България срещу Пирин Благоевград и макар и без трима основни футболисти затрудни орлетата. „В събота нагласата е за добра игра. В последния момент ще преценя дали някой от контузените Димитър Стоев, Боби Хазуров и Костадин Слаев-могат да бъдат включени в групата за мача в Кюстендил”, заяви Маркес. Старши треньорът на ФК Кюстендил Николай Николов-Чезето  сподели, че няма да може да разчита на контузените Виктор Анастасов, Николай Манчевски, Димитър Терзийски  и Александър Александров-Аци поради контузии и заболяване. „Предстои ни мач срещу един много добър отбор, който е различен от този през изминалото първенство. Все пак сме отбор  без загуба до момента и се надяваме да се представим на ниво и в събота”, допълни Чезето.
 
В Ихтиман местния Ботев ще домакинства на Рилски спортист Самоков. В отбора на Ботев играят много красни футболисти и се очаква възпитаниците на Валери Свиленов да изиграят най-добрия си мач до момента и да спечелят безпроблемно трите точки.
 
На стадион Цар Самуил ще се играе дербито на кръга между отборите на Беласица и Чавдар Етрополе. В отбора на Беласица няма да играят контузените Атанас Димитров  и Иван Иванов. Завърнаха се Атанас Чепилов и Лъчезар Давков, които бяха болни. В изминалата сряда наставникът на петричкия тим Саша Симонович запази основния състав на мъжкия отбор и пусна в игра юноши младша и старша възраст срещу Пирин Разлог в мача за купата на АФЛ. „Подхождаме с уважение към отбора на Беласица, който е име в българския футбол. С някои от футболистите се познавам. Надявам се да се противопоставим успешно на стадион Цар Самуил”, сподели старши треньорът на Чавдар Етрополе Йордан Юруков. Саша Симонович сподели, че с подобрена игра от последните два мача срещу Оборище и Хебър ІІ Пазарджик и реализация на чистите голови положения могат да се поздравят с победа срещу един от най-силните отбори в групата-този на Чавдар Етрополе.
Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

Втора лига: Добруджа прегази Марица и се доближи до баража

Вижте всички резултати от кръга

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки