Венеция се спаси срещу Торино с дузпа в края (ВИДЕО)

"Биковете" завършиха мача с 10 души

Венеция се спаси срещу Торино с дузпа в края (ВИДЕО)

 Дузпа в края спаси Венеция от загуба срещу Торино. Двубоят от шестия кръг на Серия А завърши при резултат 1:1. Попадението за гостите реализира Йосип Брекало в началото на втората част, докато за домакините точен бе Матиа Араму от дузпа в 79-ата минута. "Биковете" пък завършиха срещата с 10 души, след като Кофи Джиджи бе изгонен за втори жълт картон при нарушението за наказателния удар.

Домакините започнаха по-добре срещата и можеха да поведат още в 17-ата минута. Давид Окереке стреля с глава от близко разстояние, но топката мина на сантиметри покрай напречната греда. В 25-ата минута футболистите на Венеция стигнаха до попадение чрез Денис Йонсен. То обаче не бе зачетено заради засада.

Торино поведе десетина минути след началото на второто полувреме. Вилфред Синго намери отлично Йосип Брекало в наказателното поле и той с прецизен удар в средата на вратата се разписа.

В 78-ата минута гостите от Торино останаха с 10 души на терена, след като Кофи Джиджи направи нарушение в наказателното поле. Той получи втори жълт картон и бе пратен под душовете, докато Венеция получи право да изпълни дузпа. Зад топката застана Матиа Араму, който с удар в долния ляв ъгъл прати топката в мрежата на Ваня Милинкович-Савич.

След равенството Торино заема 9-то място в класирането с 8 точки. Венеция пък са на 18-та позиция с 4. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки