Всички типстъри ще премерят сили в новата игра на Nostrabet

Лигата има за цел да събере най-добрите играчи и да предложи едно различно удоволствие

 Подозираме, че този футболен сезон ще бъде повече от вълнуващ. Букмейкърите показват активност и вече имат редица промоционални програми, но играта на Nostrabet Tipster League променя правилата на играта и в бъдеще имаме подозрението, че много други такива предложения ще се появят. Казваме това с ясното съзнание, че не говорим за букмейкър, а за анализаторска платформа на букмейкъри. Опитът на този екип предоставя и едно особено забавление за футболния сезон.


Какво представлява тяхната лига? Стартът се дава на 1 октомври 2021 г. и ще продължи до 29 май 2022 г. Регистрацията е напълно безплатна и дори може да използвате профил от социалните мрежи. Забравете за депозитите, тук всяка една прогноза се прави с помощта на точки. Те се предоставят в зависимост от времето ви на регистрация – напомняме, че най-доброто време за включване е през първата седмица на всеки месец. Причината е, че тогава получавате и най-много точки за прогнози. Имате и свободата да каните до 5 приятеля всеки месец, като това също ще ви даде допълнителни точки.

Екипът със сигурност има опит в подбирането на интересните дербита от света на футбола, а също така ще открием, че всеки един играч има свободата да прави неограничено количество прогнози, но има ограничение на броя прогнози за среща – две такива. Всяка една прогноза е окончателна и няма да откриете функции като прекратяване на залога.

След като не се правят депозити и след като самите точки нямат стойност, защо запалянковците да се впуснат в това приключение. Точно това е забавната страна на нещата, брандът е подготвил парични награди за първите 10 класирали се в лигата, като наградите ще се дават от първия до последния месец. В краят на лигата са подготвени награди и за първите петима играчи. Победителят получава iPhone 12 Pro, вторият в класирането ще може да се забавлява на последното поколение геймърска конзола – Sony Playstation 5, а  третият ще има възможността да полети с Dji Mavic Mini Combo дрон – combo пакетът идва с повече екстри, ако се чудите какво означава тази  дума. Последните двама ще получат парични награди.

Лигата има за цел да събере най-добрите играчи и да предложи едно различно удоволствие. Тук няма рискове, няма дори да говорим за отговорна и разумна игрa, защото единствената опция е да печелите и да се забавлявате. Оригиналното решение е като нищо, което се е случвало до този момент. Обикновено букмейкърите с подобни предложения дават предимно бонуси, но тук говорим за награди, тоест ако сте първи или в класирането от месеца, автоматично получавате вашата награда, при това без никакви допълнителни условия.

Имайки предвид педантичното отношение на екипът от другата страна, можем да бъдем категорични, че годините в следене на новите тенденции е достатъчно, за да могат да предложат платформа, която до този момент не се е срещала. Не искаме да бъдем оптимисти, но подозираме, че точно този модел в следващите години ще бъде предложен и в много други платформи.

Освен това лигата не е просто място за футболни прогнози, а една много добра платформа за създаването на емоция, придружено с огромна доза  адреналин. Имате свободата да се забавлявате с приятели, да следите тенденциите на най-добрите, да ги последвате и да обърнете внимание на поведението им по-време на големите дербита. Тук обаче трябва да напомним, че пълното копиране на прогнози не е позволено и може да доведе до деактивирането на профила.

Типстър лигата е отворено  предизвикателство за абсолютно всеки почитател на футбола и спортните прогнози. Впрочем подозираме, че тук всеки има добри шансове, а дори и да  нямате много понятие от пазари и коефициенти, спокойно може да разгледате цялостно платформата, където на лесен и достъпен език всичко е обяснено, при това с примери.

Предложението е повече от перфектно дори за нови играчи, които искат да проверят дали имат необходимите познания, а най-важното е, че тук рискът е сведен до абсолютната нула. Вие не губите нищо друго,  освен възможността да се забавлявате. Подозираме, че единственият шанс да изгубите е просто да не се регистрирате в платформата, все пак говорим за забавление от ново поколение, където всички условия са напълно прозрачни.

Често, при разглеждането на нови предложения от страна на букмейкърите, говорим за отговорна и разумна игрa, но тук няма  смисъл – не говорим за футболни залози, а за възможност за забавление, при това  с приятели в една професионална платформа. Нека не забравяме, че имаме и отворен поглед към най-добрите, за да подобрим нашия собствен профил и да видим какво точно правят най-добрите. Освен наградата, тук можем да говорим и за огромен опит, който определено ще даде резултат в бъдещите предизвикателства. Остава  само да пожелаем успех на всички запалянковци и да пожелаем един от най-вълнуващите сезони. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки