В СТАРА ЗАГОРА: Берое излъга Локо Пд и не му позволи да се покаже над чертата (ВИДЕО)

Омар Камара донесе успеха на домакините в 87-ата минута, само три точни удара в мача

В СТАРА ЗАГОРА: Берое излъга Локо Пд и не му позволи да се покаже над чертата (ВИДЕО)
Берое спечели с 1:0 домакинството си на Локомотив Пловдив от десетия кръг на efbet Лига. Победното попадение реализира Омар Камара в 87-ата минута на двубоя. Така домакините се придвижиха до петото място в класирането с 15 точки. "Черно-белите" остават под чертата - те са 12-и със 7.
 
 
Първата по-интересна ситуация беше пред вратата на гостите в шеста минута. Александър Цветков се опита да изведе с дълъг пас Даниел Генов отдясно. Биков не успя да пресече подаването и топката попадна във футболиста на Берое, който на два пъти не успя да се справи с Лукас Рейдър. С ключова намеса се отличи и Милош Петрович.
 
В 15-ата минута Серкан Юсеин стреля от неточно от границата на наказателното. Секунди след това Венсан Марсел отправи удар към вратата на Берое, но не затрудни Ганев.
 
Берое беше много близо до отбелязването на попадение в 20-ата минута. Кийлън Лебон надбяга отбраната на гостите и остана очи в очи с Лукас Рейдер. Ударът му обаче бе отразен от вратаря. Топката се удари в Шакил Сно и по чудо не се озова в мрежата. За негов късмет тя премина встрани от вратата и излезе в корнер.
 
 
Малко след това шут на Тунгара излезе в аут. 
 
В заключителните секунди на първата част Гомис засече с глава центриране от корнер, но прати топката над вратата на Берое.
 
В началото на второто полувреме Берое стигна до поредна добра ситуация. Кийлън Лебон влезе в наказателното поле и опита нещо средно между подаване и удар, който обаче бе уловен от Лукас Рейдър.
 
В 50-ата минута изстрел с глава на Алиун Фал не намери очертанията на вратата. 
 
Локомотив можеше да отбележи в 63-ата. Бирсент Карагарен проби отляво и подаде към Димитър Илиев. Реян Даскалов обаче се намеси в последния момент и изби в корнер. Последва далечен удар на Александър Цветков, но топката мина встрани от вратата.
 
В 87-ата минута Берое стигна до попадение при едва третия точен удар към една от двете врата. Кийлън Лебон центрира в наказателното поле, където Кристиан Гомис не можа да изчисти, топката попадна в Омар Камара, който матира Лукас Рейдър - 1:0.
 
 
 
БЕРОЕ - ЛОКО ПД 1:0
1:0 Омар Камара (87)
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
БЕРОЕ: 33. Генадий Ганев, 5. Омар Сако, 6. Александър Цветков, 10. Даниел Генов, 11. Алиун Фал, 17. Реян Даскалов, 19. Александър  Василев, 20. Стив Фуртадо, 21. Кийлън Лебон, 27. Абубакар Тунгара, 30. Серкан Юсеин
 
ЛОКО ПД: 71. Лукас Рейдър, 2. Олексий Биков, 20. Милош Петрович, 4. Кристиан Гомис, 34. Петър Витанов, 39. Парвиз Умарбаев, 7. Шакил Сно, 33. Йосип Томашевич, 61. Венсан Марсел, 14. Димитър Илиев, 10. Георги Минчев
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки