ЛУД МАЧ ВЪВ ВРАЦА: Четири гола за 30 минути, Локомотив оцеля от 0:2 (ВИДЕО)

Домакините завършиха с девет души, седми пореден мач нямат победа

ЛУД МАЧ ВЪВ ВРАЦА: Четири гола за 30 минути, Локомотив оцеля от 0:2 (ВИДЕО)

Ботев (Враца) и Локомотив (София) не се победиха в мач от 10-ия кръг на първенството. Двубоят завърши 2:2. Двата отбора направиха шеметно първо полувреме. Домакините набързо взеха аванс от два гола, но столичани стигнаха до равенството след само половин час игра. Второто полувреме беше доста по-спокойно. В 90-ата минута двама играчи на домакините бяха изгонени, а Ботев и Локо прибавиха по точка към актива си.

 
Седем станаха мачовете без победа за врачани, който заемат осма позиция с 10 точки. Локомотив е шести с 13. 
 
 
Домакините поведоха още при първата си възможност в мача. Само осем минути бяха изминали от началото на мача, когато Юлиан Ненов центрира от фаул, а топката стигна до Дориан Бабунски на далечната греда. След като беше изпуснат от Октавио, за македонеца не бе трудно да се разпише във вратата на Александър Любенов - 1:0.
 
Четири след това авансът на домакините бе удвоен. Ненов изпълни ъглов удар, вратарят на  Александър Любенов излезе неразчетено и беше изпреварен от Антонио Георгиев, който с глава прати за втори път топката в мрежата на Локомотив.
 
"Червено-черните" отговориха с удар на Октавио в 17-ата минута. Изпълнението му от границата на наказателното поле обаче беше слабо и не затрудни Красимир Костов.
 
Именно вратарят сгреши малко след това и позволи на Локомотив да върне едно попадение. След удар на играч в "червено-черно" той изпусна топката в краката на Илия Димитров. Първият опит на нападателя да го преодолее беше неуспешен, но при добавката прошка нямаше - 2:1.
 
Головото шоу на ст. "Христо Ботев" продължи и след половин час игра резултатът стана 2:2. Разписа се Александър Александров с майсторски удар в горния десен ъгъл на вратата, защитавана от Костов.
 
В 39-ата минута Юлиан Ненов беше изведен сам срещу вратаря на Локомотив и нанесе силен удар, но Любенов майсторски спаси. Четири по късно домакините се разминаха с нов гол. Дориан Барунски влезе в наказателното поле и опита подаване към Матеус Касини, който се хвърли на шпагат но не успя да засече топката в опразнената врата. Илия Димитров пък можеше да вкара за Локомотив в добавеното време. Илия Димитров обаче се размина с центриране пред вратата на домакините.
 
В 53-ата минута Матеус Касини прати за трети път топката в мрежата на Локомотив. Той се разписа след центриране на Чавдар Ивайлов, който обаче беше в засада при получаването на извеждащия пас към него. VAR разгледа ситуацията и попадението правилно беше отменено.
 
Час след началото Бабунски беше потърсен с пас зад гърба на защитата на гостите. Вратарят на Локомотив обаче предвидливо излезе, стигна пръв до топката и я изчисти в тъч.
 
Постепенно играта темпото спадна и положенията пред двете врати намаляха.
 
В 90-ата минута Тодоров от домакините получи червен картон удар с лакът в лицето на Божидар Кацаров. Ивайло Стоянов разгледа ситуацията с помощта на VAR и го изгони с директен червен картон. Йоан Бауренски протестира срещу решението на рефера, за което получи втори жълт картон и бе пратен преждевременно под душовете.
 
 
Ботев Враца - Локомотив София 2:2

1:0 Барунски (8)

2:0 Георгиев (12)

2:1 Димитров (20)

2:2 Александров (30)


Стартови състави:

БОТЕВ ВР: 76. Красимир Костов, 2. Валери Христов, 18. Илия Миланов, 88. Йоан Бауренски, 77. Мартин Николов, 6. Антонио  Георгиев, 17. Чавдар Ивайлов, 21. Сержио Филипе, 16. Матеус Касини, 94. Юлиан Ненов, 20. Дориан Бабунски


ЛОКО СФ: 24. Александър Любенов, 13. Селсо  Рапосо, 22. Владимир Семерджиев, 89. Матеус Роча, 4. Мики Орачев, 26. Красимир Милошев, 44. Божидар Кацаров, 58. Октавио, 7. Александър Александров, 19. Илия Димитров, 93. Виржил Пинсон

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки