Интер се спаси от нов провал след обрат срещу Сасуоло (ВИДЕО)

Лаутаро Мартинес вкара победния гол в 78-ата минута от дузпа

Интер се спаси от нов провал след обрат срещу Сасуоло (ВИДЕО)

Интер обърна с 2:1 Сасуоло в мач от седмия кръг от Серия А. По този начин тимът от Милано се от нов провал. В предишните си два мача "нерадзурите" не успяха да победят Аталанта (2:2) за първенство и Шахтьор (1:1) в Шампионската лига. Победното попадение днес отбеляза Лауттаро Мартинес в 78-ата минута. Гол на Един Джеко в 82-ата пък беше отменен заради засада.

 
Успехът помогна на Интер да се изкачи до второто място. Тимът събра 17 точки, само с една по-малко от лидера Наполи, който обаче има и мач в аванс.  Сасуоло е 13-и със 7.
 
В шестата минута Николо Барела стреля покрай вратата. Домакините отговориха с прекрасна контраатака и удар на Дефрел, който бе отразен от Ханданович. Така се стигна до 21-та минута, когато Жереми Бога спечели дузпа за Сасуоло. Доменико Берарди реализира от бялата точка и направи 1:0, въпреки че Ханданович улучи ъгъла и дори докосна топката с върха на пръстите си.
 
В 31-та минута Барела отново изскочи на позиция, като първият му удар бе блокиран, а при добавката Консили направи впечатляващо спасяване. В края на първото полувреме Ханданович първо отрази опасен удар на Берарди, а минути след това рискува да бъде изгонен. Дефрел се измъкна от защитата на гостите, а Ханданович го пресрещна извън наказателното поле. Френският нападател падна на тревата и поиска нарушение и червен картон за вратаря на “нерадзурите”. Реферът Лука Пайрето не реагира и свири края а полувремето.
 
Втората част започна с натиск на домакините, чийто атаки бяха изключително опасни. Ханданович обаче отрази удар на Бога, а малко след това Ружерио стреля покрай вратата.
 
В 57-та минута Симоне Индзаги направи изненадващ ход, като направи цели четири смени наведнъж. Това се оказа решаващо, като особено Един Джеко бе в основата на обрата. Босненецът реализира с първото си докосване в 58-та минута.  Малко след това Перишич пробва късмета си с удар от дистанция, но топката мина над гредата. В 78-та минута Интер направи обрат. Един Джеко бе повален в наказателното поле на домакините от Консили, а Лаутаро реализира от бялата точка за 2:1.
 
Четири минути по-късно Джеко вкара и трети гол, който впоследствие беше отменен заради засада. В 86-та минута Джеко имаше нов шанс, след като стреля по диагонала, но топката мина встрани от вратата.
 
Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

Критиките са част от ежедневието в Манчестър Юнайтед

Думи на Бруно Фернандеш

Уникална психология! Анчелоти лъже играчите на Реал М

Вижте подборности

Клоп се извини на феновете

Вижте какво каза треньорът на Ливърпул

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки