Симеоне: Играхме най-силния си футбол

"Имахме нужда от тази победа", заяви той

Симеоне: Играхме най-силния си футбол

 Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е на мнение, че е видял може би най-добрия мач на Атлетико Мадрид от началото на сезона. „Дюшекчиите“ победиха с 2:0 Барселона в дербито от кръга в Ла Лига и показаха, че постепенно навлизат във форма след някои колебливи изяви в предишните седмици.

„Имахме нужда от тази победа. Играхме най-силния си футбол и използвахме шансовете, които сами си създадохме. Бяхме орган4зирани и бързо преминавахме от защита в атака. Барса владееше топката в голяма част от времето, но мачът се разви според нашия план. През второто полувреме не завършихме контрите си така, както трябваше“, каза Симеоне.

"Жоао Феликс? Преди почивката му казах, че искам от него да играе точно по този начин - смело и решително. Неговите действия неизменно създаваха опасности за съперника. Радвам се и за Льомар. Винаги е приятно, когато футболистите работят усилено и това се отплаща“, продължи аржентинецът.

„За първи път играхме срещу Барселона без Лео Меси. И сега Барселона имаше голямо предимство в притежанието на топката, но разликата е, че Меси просто е уникален“, заяви още Диего Симеоне.

yalova Escort

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки