Възраждане 2020 с убедителни победи в първенството

Малките таланти на треньора Йордан Димитров мачкат наред

Възраждане 2020 с убедителни победи в първенството

Убедителни победи записаха децата на един от най-проспериращите нови футболни клубове в София Възраждане 2020. Слънчевият уикенд в столицата се превърна в радостно преживяване за всички малки таланти и техните родители, треньора Йордан Димитров и членовете на клубната управа.

Тон за успеха даде набор 2009, който разгроми с 8:1 ОФК Костинброд в мач от първенството на Футбол 11, организирано от ЗС на БФС в София. На стадиона в Обеля малките "възражденци" имаха пълно превъзходство от самото начало на мача и бързо решиха неговия изход. Георги Сапунджиев вкара за 1:0, след което последваха попаздения на Мартин Люнчев и два пъти на бившия футболист на Левски Мартин Шопски. В края на полувремето гол-шедьовър на Денислав Пейчев взриви трибуните, след като дясното крило прехвърли по изключително елегантен начин вратаря от малък ъгъл и прати топката в сглобката на гредите за 5:0.

След почивката "Възраждане 2020" продължи да доминира и отбеляза още три гола - чрез капитана Сава Фурнигов, Георги Сапунджиев и завърналия се в клуба след период в Левски-Раковски Радослав Тодоров. Отборът на ОФК Костинброд междувременно стигна до почетен гол и така бе оформено крайното 8:1.

При набор 2010 "Възраждане 2020" преди минути разгроми с 5:0 проспериращия тим на Академия Мургаш (Елин Пелин) в мач от първенството на Футбол 9 на стадион "Раковски". Два гола отбеляза централният нападател Мартин Миладинов, по един добавиха капитанът Ясин Сали, Йоан Крумов и Валери Буюклийски. Резултатът можеше да бъде и още по-изразителен, но младите таланти на треньора Йордан Димитров направиха куп пропуски пред вратата на противника. Това е втора победа за "Възраждане 2020" в тази възрастова група след убедителното 5:1 над РД Спорт миналата неделя.

"Изключително доволен съм от старанието на всички деца в тренировъчния процес и мачовете. Усърдният ни труд вече дава резултата и малките ни таланти израстват буквално пред очите ми всяка седмица. Благодаря на всички родители и хората от клубната управа, които са всеотдайни и помагат всеки с каквото може за успехите на "Възраждане 2020". Работим усилено и по организацията на турнира "Петрич Къп", съвместно с общината от 23 до 27 февруари догодина. Вече имаме запитване от водещите клубове в България и региона. Очакваме да направим един от най-силните турнири за деца у нас през 2022 година", заяви треньорът Йордан Димитров.

 

Най-малките "възражденци", които играят в първенството на Футбол 5 (родени 2013 година) този уикенд отложиха мача си със "Спорт за всички" заради заболяване на няколко основни футболисти.

 

   

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки