„Звездната селекция” на Беласица загуби и във Владая

Кристиян Фурнаджиев реализира единственото попадение

„Звездната селекция” на Беласица загуби и във Владая

 Очакванията футболистите на Беласица да спечелят мача като гости срещу Гранит Владая и да запазят шансовете си за атакуване на първото място в ЮЗ трета лига останаха мираж. За всичко това вината е у футболистите, на които бе гласувал доверие в този двубой наставникът на петричкия тим Саша Симонович. Течеше 2-ра минута, когато Кристиян Фурнаджиев се възползва от избита топка от вратаря Кирил Георгиев и откри за 1:0.

В 21-ва минута при бърза контраатака Патрик Попов успя да изравни резултата за 1:1. Втората част на мача също започна с ранен гол за дoмакините, които в 47-ма минута чрез Люцкан Люцканов при поредна грешка на гостите отзад направи резултата 2:1. От този момент нататък правеше впечатление, че футболистите на Гранит търсеха всякакъв начин за губене на времето с цел запазване на резултата. Дори домакините не се бяха погрижили да осигурят деца, които да връщат топките и за жалост нето на главния съдия, нито на останалите длъжностни лица това не направи впечатление. Единствено по левия фланг Живко Димитров се мъчеше да всява някакъв живец в нападението на петричкия тим, центриране удобни топки в наказателното поле, но там неговите колеги правеха всичко друго, но не и да бележат голове. На три пъти Патрик Попов  получи удобни топки вътре в наказателното поле на домакините, но все нещо не му достигаше да огорчи стража им. Две минути преди края на редовното време Живко Димитров бе изведен отляво, навлезе вътре в наказателното поле, стреля с левия крак, но вратаря на домакините бе на мястото си. В добавеното време влезлия в игра Атанас Чепилов уцели лявата странична греда зад вратаря на Гранит.

След мача наставникът на Беласица Саша Симонович беше много разочарован от представянето на възпитаниците си  и сподели: „Знаех, че се играе трудно във Владая. Този път всичко надмина очакванията ми. Изключително лош терен, невалиран, футболистите на Гранит търсеха всякакъв начин за забавяне на играта, играеше се само с една топка и при напускането й на терена нашите футболисти тичаха да я вземат и дадат на колегите си. На всичко отгоре и главния съдия не бе точен в отсъжданията си и подпираше домакините. Принудителна смяна още през първото полувреме извърших заради контузия на Александър Смилков с Иван Марчев.  През второто полувреме пуснах в игра Атанас Чепилов и Лъчо Давков на местата на Йордан Тодоров и Кирил Киров. И те не се представиха на нужното равнище, като Чепилов на два пъти на празна врата не успя да вкара гол, веднъж уцели и гредата. За мен мачът беше равностоен и трябваше поне точка да спечелим, но за жалост това не се получи. С тези футболисти – толкова. През седмицата ни предстоят два мача за първенството на групата на стадион Цар Самуил-в сряда срещу Пирин ІІ Бл
 Бгоевград и в събота срещу Балкан Ботевград ”.

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

Спортист запази шансове за спасение, Монтана пък за промоция в елита

И двата тима постигнаха победи в днешните си мачове от Втора лига

Септември (София) надви с лекота Марица и е все по-близо до класиране в елита

Столичани стигнаха до успех с 2:0 като гости

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки