Венци Стефанов: Дражев не трябва да говори за футбол!

"Съдиите побутват Левски, интересно защо", заяви той

Венци Стефанов: Дражев не трябва да говори за футбол!

 Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред "Спортал" думите на кандидата за шеф на Българския футболен съюз Ивайло Дражев. По-рано през деня бившият бос на Черноморец (Бургас) заяви, че Стефанов "се натиска да не го изхвърлят от Изпълкома" и добави, че "по време на неговото управление Славия стана нарицателно за уговорени мачове, циркове и ганьовщина".

“Майчице! Майчице! Ивайло Дражев не трябва да говори за футбол. Циркът го направи той с отбора Черноморец Бургас (София). Нали помните това безумие? Конелиано (Герман)? Да говорим ли още. Натискал съм се да не ме изхвърлят от Изпълкома… Боже, боже, боже… Дражев да не плаче на чужди гробища! Хората са казали, че е най-добре да накажеш простака с мълчание. Аз твърдя следното - за футбола, за водната топка, за петанката трябва да отговарят и да говорят хора, които са дали нещо за тези спортове. С нашата ганьовщина, както той се изразява, Славия съществува честно и прозрачно вече 27 години - без една стотинка задължение! Чист клуб. Смешно е човек като Ивайло Дражев да седне да говори за футбол”, заяви Стефанов.

Гледах Левски - Лудогорец и ми прави впечатление, че напоследък съдиите побутват Левски. Интересно защо е така. Най-добре е левскарите да направят така, че клубът им да не отиде в четвърта дивизия, което не им пожелавам. В крайна сметка обаче всички трябва да сме равнопоставени - Пирин го извадиха заради задължения за 40 000 лева, а Левски с 40 милиона какво прави? Локомотив (София) фалира за 2 милиона лева. Левски се докараха дотук, че да искат пари от феновете си, чакат ги вноски към НАП, изчистване на заплати… Палмите ще дават, дават, ама колко да дават, да не са балами! И в ЦСКА бяха цъфнали с милиони назад, но там Гришата закърпи положението. Трябва за всичко да е еднакво. Веднъж в Славия се забави едно плащане по банков път, от петък следобед отиде в понеделник и стана грандиозен проблем. Писнаха, а не беше по наша вина. За други - няма такива проблеми”, добави той.

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки